Imam 44 godine, malo sam punija! Ostala sam udovica prije 4 godine. Javite se!

Našla sam jedan od onih šopova iz časopisa, obilazila dugo oko njega kao mače oko usijane kaše, pa odustajala, sedala u obližnji kafić, pila kafu, ubeđivala sebe da ipak uđem u prodavnicu zbog koje sam prevalila dvesta kilometara u razdrndanom busu, pa opet odustajala. Najzad pred sam kraj radnog vremena uđoh u seksi šop. On pust, samo jedna zgođušna devojka, prodavačica. Razgledam sve po redu, uglavnom deo sa seksi rubljem pa stidljivo ispod oka odmeravam policu na kojoj stoje svakojaki veštački kurčevi: gumeni, plastični, plavi, beli, crni, tanki i oni debeli. Prilazim do te police i pomno ih odmeravam.

 Da li ste izabrali?

Prodavačica stoji pored mene, vreme je da zatvori radnju, ja crvena kao bulka, posramljena, znam da mi kurac treba (maker i veštački, to računam nije prevara pred mojim Nikolom koji me verovatno vidi gore, sa neba) i sva ušeprtljena objašnjavam kako mi treba poklon za prijateljicu, kao hoće društvo da se malo našali sa njom pa nisam baš sigurna šta to da joj uzmem.

– Probajte sa vibratorom, to je zaista koristan poklon! – i pokazuje mi kolekciju najnovijih, kaže bešumnih modela, punjive baterije, vibracija prefinjena – Bićete sigurno zadovoljni, mušterije ih samo hvale!

Opet se pravdam da je to za prijateljicu, vibrtor mi deluje nekako hladno, kao nalivpero, malo zakrivljen vrh, nimalo nalik na kurac, a pogled mi, izdajnik, šara po gumenim falusima ispred mene.

– Pre bih, izvinite, klasičan…

– Razumem, razumem. Evo imamo zaista ogroman izbor: veličine, boje, čak i ukusa. Ono, ako je za pošalicu može i neki malecki, baš da je dobro nasmejete.

Tražim MOMKA da se UDAM, zainteresovani dobijaju BROJ VIBERA!

– Ili nešto od ovih velikih! – ote mi se pusta želja a oči ufiksirale jedan king sajz model, taman sa preterano izraženim venama i naborima.

– Zašto da ne?- pomirljivo će prodavačica – Ni on nije baš pogodan za praktičnu upotrebu, prevelik je – uzima artikal u ruku i pruža mi ga.

NA SLJEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA, NEĆETE SE POKAJATI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*