Imam 43 godine, dvoje djece i muža. Na granici sam da ga prevarim sa komšijom. Mislila sam da mu samo…

Mali me napenalio alatkom… Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece. Kada se to dogodilo, pre tri godine, već nisam bila svesna da i dalje neko, osim mog supruga, može da me gleda kao spravu za krevet. Pošto sam ostala bez posla, radila sam kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši. Tog leta angažovao me je jedan bračni par, hirurg i advokatica, i posle moje treće posete, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša. Dolazila sam ujutru, oko deset, baš pošto se dečko budio, pa mi je otvarao u pidžami. Njih dvoje uvek su bili na poslu.

Dečko je bio pomalo neotesan, ali nekako i simpatičan… Nije sa mnom ništa naročito pričao.Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim kako mastrubira.Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, i mislila sam da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to i završila posao ništa ne rekavši. Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, a oni su pošteno plaćali.

Nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sledeći put. Bio je sasvim direktan. Dok sam čistila pod u dnevnoj sobi, prikrao mi se sa leđa,odjednom uzeo moju šaku i stavio je na svoj penis u erekciji. Osetila sam ga preko pidžame i trngula se i pitala ga – Šta radiš to?– Ajde malo, šta? – odgovorio je on, i izvadio ga napolje. Gledala sam sluđeno – istovremeno sam bila šokirana, ali me je zaprepastilo kada sam shvatila da me, zapravo, želi.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*