Imam 38 godina, odavno NISAM BILA INTIMNA SA NEKIM, muž me zapostavlja!

Dok sam išla u srednju školu, imala sam najbolju drugaricu. Zvala se Tea, crnka prosečne visine, vitka, dobro du*e, velike si*e, jednom rečju bomba. Od prve godine smo najbolje drugarice i sve i svašta smo prolazile zajedno, čak sam prvi lezbo s*x sa njom imala. Jednog dana, odemo u školu, sednemo i prvi čas nam je bila Matematika. Dolazi nov profesor, kad je ušao, Tea i ja smo odlepile. Bio je prelep, zgodan, san snova. Imao je negde oko 28 godina. I Tei i meni je matematika loše osuvek išla.

Profesor se upoznao sq svima nama, pogledao nam ocene i počeo razgovor sa celim razredom. Tako su dani prolazili i profesor jr video da Tei i meni baš loše ide. Kad se bližilo polugodište, profa nam je ponudio dopunsku nastavu da ne bi imale keca, što smo ona i ja rado prihvatile. Došao je dan dopunske, Tea je došla do mene, spremale smo se kao da idemo u izlazak. Ipak smo imale pokvaren plan. Dogovorile smo se da zavedemo profu jer nas obe loži i da nas obe poj**e, znači trojka sa profom.

Obukle smo crvene čipkaste tangice, preko toga crne helanke, crveni brus isto čipkasti i bela majca. Obe isto. Otišle smo u školu. Petak posle podne, žive duše nema. Odlazimo u učionicu, profa sedi na svojoj stolici. Ulazimo, javljamo se, a on.. Gledao nas je zabunjen, tek posle par sekundi se javio. Uspeće plan, prošaputam Tei. Prođe pola sata od dopunske i nisam mogla više čekati. Poguram Teu, ustajemo i i odlazimo do profe.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI FOTOGRAFIJE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*