Imam 32 godine. Želim upoznati STARIJE MUŠKARCE ZA OSTVARENJE VEZE I DRUŽENJA! Javite mi se…

Jelica iz Trebinja, 32 godine,  želi upoznati zrelije muškarce za ostvarenje veze i druženja

– Zdravo, moje ime je Jelica, živim u Trebinju i imam 32 godine. Po zanimanju sam komercijalista i radim za privatnu firmu.  Živim u našoj porodičnoj kući sa roditeljima i sa sestrom. Kompletan sprat kuće je moj i imam poseban ulaz. Završila sam srednju ekonomsku školu i upisala sam fakultet, ali zbog obaveza sam zaledila studije. Iskreno se nadam da ću to nekad završiti.

Seka ima 39 godina i JOŠ SE NIJE UDALA: ”Tražim pravog muškarca i ozbiljnog za brak”

Volim šetnje po prirodi, ali volim i provod, dobro druženje i dobre ljude. Svoje slobodno vrijeme iskorištavam što bolje mogu, to jeste upoznajem ljude, izlazim i družim se.

Isključivo me zanimaju ozbiljni i stariji muškarci. Nije bitno da li imaju brak iza sebe i jesu li u braku. To je njihov život i svako ima pravo da radi kako mu odgovara. Želim upoznati starije ljude , to znači od 50 godina pa nadalje kako bismo ostvarili neku vezu ili poznanstvo. Po mogućnosti da žive u inostranstvo i da se viđamo tamo gdje će nama odgovarati, kako njemu tako i meni.

Majka sam 3 djece, SUPRUG ME OSTAVLJA SAMU I VIĐA SE SA DRUGOM! Usamljena sam i TRAŽIM LJUBAV!

Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Javite mi se za dalji kontakt.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)