Imam 26 godina, MAŠTAM da budem sa čovjekom od 50 GODINA!

Spustio se na gru*i ljubio ih gri*kao tv*de bra*avice, liz*o, prvi put u životu osetih se ženom i prvi put doživeh ono o čemu mašta svaka devojka. Samo sam sten+ala od už*tka i navale blaženstva koje je u meni čamilo zatvoreno dugi niz godina. Spuštao se na stomak ljube*i mi pu*pak dok sam osećala neke trnce kako me probadaju svuda po stomaku i okolo. A onda uhvati me ispod ko-lena raši*i mi noge koliko je god mogao istovremeno gura*ući ih prema mojim ramenima, od pomešanog srama ali i neopisivog zadovolj*tva što doživeh prvi put samo okrenuh glavu u stranu da ne gledam. Odmah oseti njegove meke i tople us*e na svojoj uzavre-oj pi*ki koja je sada vapila za njegovim njež*nim dodirima usa*na.

Liz*o me je sve više i jače usi*avajući onu brad-vicu na vrhu pi**e koju sam tako rado u mladosti milovala i stiskala očekujući ovakav dan da će doći. Onda se ljubeći me posvud uzdigao do mog lica i ponovo mi gur*uo jez-ik koji sam sada počela da ganjam svojim, sarađujući i uživajući u toj igri. Desnom rukom oseti da namešta golemu ku*č*nu na ulaz moje uveliko mok-re pi**e, uz napore uspe nekako da ugura gla*ić i tada mi podvuče ruke ispod nogu zadiž*ći ih prema mojim ramenima.

Malo sam punija! Ako ti se sviđam JAVI MI SE!

Gurao je lagano a ja sva treperim ko jasikov list od slasti i uži-tka, teško je prodirao, te zastade i reče “pobogu ženo” je**š li se ti uopšte, radil onaj tvoj išta, “nisam zete već 3-4 godine ovo radila” izustih, od srama. Samo me u čudu gledao i onda uz blagi osmeh reče dugo si “postila” tašta, ali sada ćeš da “mrsiš” i te kako. Češće će ti u ustima biti moja ku*č*na od “kašike” a tabani će ti zevati u nebo nego po zemlji hodati. Znaš li jadna da takva žena kao ti može da poludi zbog nedostatka se**a, e sada se ne boj u sigurnim si rukama, od sada si ti moja “briga” rekao je. Nadoknadit će tebi tvoj zet sve propušteno, rekao je. A Ivana (moja kćer) rekoh, ništa se ne sekiraj “ima ga” hvala bogu dovoljno za obe. Ne mislim to zete, rekoh, pa ja joj se “neću hvalit da joj ka-am kevu” hoćeš li ti upita me? “Neću naravno”, rekoh!

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*