Imam 26 godina, MAŠTAM da budem sa čovjekom od 50 GODINA!

Odmakao se korak i gledao me gotovo minut od glave do pete dok sam pokrivala jednom rukom velike si-e a drugom rutavo među-ožje !Priđe mi i obema rukama zgrabi me za velike gu-ove i poče ih mesiti, “nemoj zete” proste*jah, tašta sam ti! To što si mi tašta samo mi daje još veći “merak” da te sprčim, rekao je, dobra si ti “pi*ke*ina” (tada sam imala 37 godina) a dobru pi*ku treba dobro i redovno “prč-t”! Zna zet šta tebi treba, rekao je, tebi treba “mlada momčina i dobra ku**na da te dobro i redovno p*či” a onda uze moju ruku i stavi ga na svoju mač*gu! A onda navali na moje si*etine, mesio ih li*ao gric*ao brad*vice, usi*avao ih, ne mogoh više stojati noge mi teške preteške klekoh a istog momenta pred mojim lice Gospode kolika ku*či*a je to bila. Htedoh brzo se dići od stida i srama ali me spreči pritisnuvši mi ramena na dole, jednom rukom odzada me uhvati za kosu i ispravi mi glavu a u drugu uze golemu ku*činu i s njime me poče milovat po licu.

“Nisi ovoliki još videla” jel da, a ni probala. Ajde zini, otvorih us-ta u nameri da nešto kažem on to iskoristi i ugura mi gl*vić, ma glavudžu u us*a i poče ga gurati unutra. Tek nešto više od četrvtine ugu*a i nema kud dalje udari mi u samo grlo ja se zagr*nu. Dve godine ovo čekam tašta da ti stavim ku*činu u ta tvoja mala je**zov*a us-ta, od kad sam te prvi put video u selu! Bit ćeš moja dok god hodaš, jer bolje pi*ke nisam video iako sam mnogima raširio noge, rekao je. Znam da nisi do sad nikad “pu*ila” i mnogo toga još ne znaš o ovome, ali veruj mi u pravim si rukama, naučit će tebe tvoj zet mnogo toga!

Gospode ovaj iskusni momak od dvadeset godina kao da me čitao ko bukvar, nikada u životu nisam ni držala ku**c u rukama (zahvaljujući nesposobnom mužu) a kamoli ga “pu*i*a”! Ti si sada moj đak “prvak” a ja učitelj, za početak prvo da naučiš da “ši-ljiš” ovu ljubavnu olovku, rekao je i nastavio da ga gura napred nazad! Onda me pova*i na ćebe i prvi put u svojim ust-ima osetih tuđi jezik, rovio je i kopao svuda istovremeno gnje-čeći mi otvrdle si*e a zatim jednu ruku gurnu međ* noge i prvi put oseti neko blaženstvo neopisivo, shvatih u sekundi da mi se dešava ono o čemu sam maštala kada sam imala 16-17 godina i prepusti mu se.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*