Hoću Mali Da Me Zadovoljiš, Kad MUŽ Ne Može!

Jao kakav sam tad osjecaj ljubomore imao nervoza me uhvati i odmah sam morao zapaliti cigaru. niko ne progovara samo gledamo sta se desava dalje a ja u sebi ludim padaju mi na pamet razne ideje da se dreknem, da razbijem prozor samo da onaj levat ostavi moju fadilu zenu na koju sam prvi put u zivotu svrsio. iznenada ona ustade i okrenu se prema prozoru i laganim koracima dodje do njega. ja se skameni a jarani zalgose iza pjeska. Stajao sam jer nisam imao snage da se pomjerim njene male bijele kruskice sa predivnim bradavicama su stajale nekoliko metara ispred mene a na pickici su bile pred ivne crvene gacice kroz koje su se prbijale guste dlake. kurac je pulsirao nenormalno mislio sam da cu svrsiti.

Pomislih u sebi, primjeti me zaista me je primjetila. stade ispred prozora a desnu ruku lagano dize i poce da zavrce zaluzine. skontala je da sam ja u tom momentu mislio sam da ce poceti vristati da ce zvati svog muzica ali ne ona se samo blago nasmjesi zavrrnu zaluzinu do kraja i ja je vise nisam mogao vidjeti. Zacuh glas jarana jeli otisla. reko jeste samo sto cemo vise kurac gledati zavrnu zalozine. pa jel skontala da gledamo reko nije nista skontala i krenu smo lagano kucama. citavu noc nisam mogao da zaspim a i kada bi malo utonuo u san ona bi bila tu moja fadila sa svojim rajskim osmjehom.

PROČITAJ JOŠ: Spavala Sam Sa Sinom Moje Prijateljice!

Sutradan sam krenuo u skolu nenaspavam u glavi mi je bila samo slika onih prelijepi sisa koje toliko zelim posisati i izljubiti. kada sam dosao na stanicu jako sam se iznenadio jer nikoga nije bilo reko nece bus sigurno jos temam da zapalim cigaru. potrazim po dzepovima kad ono zaboravio cigare sam mislim kako i ne zaboravio kad samo mislim na nesto drugo.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*