Hoću Mali Da Me Zadovoljiš, Kad MUŽ Ne Može!

Od kako znam za sebe i od kad sam prvi put svrsio lozim se na starke komsinice, profesorice. mamine prijateljice itd… Cak sta vise i kad sam prvi put svrsavao zamisljao sam jednu svoju komsinicu (ovdje cu je zvati Fadila) lozio sam se na nju nenormalno. drko sam i po cetri puta dnevno jer iz glave nije izlazila slika njenih bijelih guzova i sisa. a pickica to je bila posebna prica. Tako su godine prolazile a ja sam zamisljao i sanjao skoro svaki dan da jebem bas nju moju fadilu. bila je to zena visokog stasa ososana na paz sa perverznim pramenovima.

njene usne su bile kao stvorene za dudlanje jaku ispupcene ma ubile se za pusionu. sise joj nisu bile bas prevelike ali onako srednja zalost kao dvije povece kruske. ali zato guza je bila vrh vrhova ljepota prava. sa svojih 40 godina picka i po. Imala je muza koji je bio za glavu manji od nje a ja sam strasno bio ljubomoran na tog glavonju. imala je i dvoje djece sina i kcerku. mada je kcerka bila moje godiste nikad je ne bi ni briferom tako jer je stvrano bila rugoba na spram majke. Jedne veceri vracajuci se umoran sa treninga sa dvojcom jarana prolazili smo ispod njene kuce.

kad od jednom jaran tiho rece vidi bog te jebo skida se,’,11, ja se trznu kad imam sta i vidjeti ona stoji u dnevnom boravku i lagno svlaci majcu. ukocio sam se nismo progovarali. nasta tajac a srce sidje u pete. Wow ostade u crno-cipkanom grudnjaku. pomislih evo ga konacno san postaje stvarnost vidjecu njene sisice. kad odjedanput se okrenu ledjima prama nama, otkopca grudnjak i sjede, sada nismo mogli vidjeti gdje je sjela pa smo se malo udaljili od kuce i popeli na neki pjesak koji je bio tu ispred kuce. kada sam uspio da vidim nisam mogo da vjerujem ona sjedi svom muzu u krilu i pocine da ga zvali.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*