GOGA(27)”TRAŽIM STARIJEG MUŠKARCA DA BRINEM O NJEMU!” DODAJTE ME NA FACEBOOK!

Kao i uvek posle lepog provoda dolazi vanredno stanje, dolazi na red Beograd u kome sve radi do 23 sata. Uzeli smo privatan stan (stan na dan) u A bloku. Izlazilo smo na razna mesta prvih dva dana, a onda smo se stacionirali u jedan restoran na Vračaru. Prve dve večeri u tom restoranu smo samo pili i gledali ljude, treće noći su dva neka momka sela što do nas. Kako nas je muzika i alkohol poneo tako smo jedni drugima nazdravljivali. Primetio sam poglede koje upućuju Jeleni, a i ona njima. Pravio sam se mutav i pijuckali smo dalje.

Jelena je ustala i otišla do toaleta, imala je na sebi usku crnu haljinu sa dubokim dekolteom u koji su svi buljili. Jedan od njih me je pitao:

– Druže, svaka čast koliko imaš lepu devojku.

Zahvalio sam mu se uz “živeli”. Ubacio sam mu rovca uz rečenicu:

– Prava je dama i ono, kako vi kažete, da je u krevetu…

Samo je zastao i pružio času sa viskijem. Jelena se vraća, seda pored mene i samo je rekla:

– Ovi me pogledom jebu….

Ostali smo do 23.30, lagano ustali i kao gde ćemo, zvali su nas u neki kafić pored koji njihov drugar drži. Naravno da smo pristali i otišli. Bilo je par stolova i ključ u vrata zbog komunalne policije. Seli i krenuli sa pićem, kao da su namerno hteli da me napiju, ali se dao nisam.

Momak koji se zvao Marko sve vreme je pričao sa Jelenom i onako kako je sedela pored njega kao da je zagrlio i stavio ruku na stolicu. Českao joj leđa i malo vrat ispod kose. Prstom da ja ne primetim, Jelena se nije bunila već ga je pogledala i samo se nasmešila. To mu je dalo još veću slobodu.

Spavam sa drugaričinim tatom!

Pijuckali smo još malo i lagano rekli da bi mogli da krenemo, na šta je jedan momak predložio da idemo kod njih. Predlažio sam da je možda bolje kod nas jer ipak se ne poznajemo i oni su prihvatili. Marko i njegov drugar su bili autom i ponudili su da nas, ujedno, i prevezu. Krenuli smo kod nas, seli smo pozadi i onako pijani, Jelena i ja smo se malo ljubili, namerno… I par puta sam uhvatio pogleda Markov i Jelenin dok se samnom ljubi, kako ga Jelena gleda i ljubi mene.

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*