(FOTO) Zet se “zabijao” u mene…

Ljilja i ja smo drugovi već nekoliko godina, opijamo se često, onda otkačimo muziku, ludujemo, izadjemo u grad razvaljeni, pa se tamo nekako još više rasturimo od pića, ali ovoga puta bilo je drugacije redosled je bio obrnut. Palim se na nju, ona je tako bombastična, mala, visoka oko 170 cm, ima čvrstu guzu, zaobljenu sise su joj kruškaste i veličine srednje pesnice, ali su jako čvrste, ima crn ten i baš nekako podseća na amazonku.

Cela je mašina, ako tako mogu da kazem. Više puta sam posle nekoliko piva ulazio u njen toalet radi olakšavanja, ali dosta puta i da izdrkam, a prethodno nadjem njene sveže skinute gaćice i svršim za dvadeset sekundi, ali manimo sada to. Evo šta se zapravo desilo kada smo izasli i narokali se onako žešće. Vratili smo se iz grada, svratili kod nje na pivo, počeli da pijemo i mešamo sve i svašta, za tili čas Ljilja je bila potpuno pijana. Odneo sam je u njenu sobu, stavio na krevet i namestio da spava, ali nisam mogao da izdržim da joj ne zavirim ispod gaćica, polako sam gurnuo jedan prst u njenu pičkicu izvadio i i olizao tako me je to diglo i napalilo da sam mogao odmah da svršim.

Krenuo sam ka izlaznim vratima, ali sam zastao i pomislio što da ne iskoristim priliku i za min joj ne napunim guzu, ionako se neće ni sećati, a ni pomisliti bilo šta da je imalo izmedju nas.
Vratio sam se polako, mada nije ni bilo potrebe da se ušunjam kod nje, u sobi upalio svetlo na telefonu i prvo dobro islikao njene male grudi pizdu i čmarić da imam materijala za kvalitetno drkanje, jer ko zna da li će biti više sansi za ovako nešto.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)