(FOTO) Žena mog mlađeg brata ima 22 godine. Kada ostanemo sami otvoreno mi se nabacuje, a sa bratom ima i dijete…

Dok sam završavala posao, razmisljala sam koliko bi mi prijalo da me neko razvali od kurca.

U tom trenutku zazvonio mi je telefon. Nisam ni slutila da će to biti moj komšija Zoki, jebač, i u trenutku sam ovlažila. Gaćice su mi bile skroz mokre.

Na moje “halo” on je rekao ” Bejbe, šta radis?”

Glas mu je bio napaljen, iz njegove priče sam osetila dah požude. Želeo me je. Maštao je da me uzme celu i nabije ga do kraja. Na njegovo pitanje gde ću sada, rekla sam: “Ne znam, nemam ništa planirao!”, a on me pozvao da svratim do njega na kafu. Otišla sam.

Čim mi je otvorio vrata, počeo je da me dira dole. Ja sam odmah osetila da ga želim celog u sebi. Tako je i bilo. Naguzio me je otpozadi, na samom ulazi, stojeći. Pribio me je uzazid i stavio ruku na usta da komšije ne bi čule kako vrištim, a onda je počeo sve jače i jače da se zariva u mene. U jednom trenutku me je okrenuo, prislonio uzazid i podigao obe noge. Tek tada sam osetila pravu nirvanu. Sećam se samo da me je stavio na kuhinjski pult i jebao me bez milosti. Tražio je da mi svrši u usta, a pošto treba biti u dobrim susedskim odnosima, ja sam mu i dozvolila.

Osetila sam kako sam ga zadovoljila toliko da su mu suze krenule na oči. Bio je moji i opsednut time kako samo ja umem da ga dovedem do ludila.

Rekao je da sam njgova kraljica i omiljena komšinica. Sledeće viđenje smo zakazali već za naredno veče, ali u kadi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)