(FOTO) “Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene!”

Bio sam jedne godine na moru sa curom. U kući u Budvi gde smo odseli u prizemlju, gde je bilo pet cura. Haos. Prvi dan sve sam ih dobio sa spremanjem klope. Ali jeba je bila to što sam došao sa prikolicom. E to ti je ono kad te napravi sirotinjski kurac. Ali dobro, znao sam da ću skarabudžiti nešto…

Družili smo se sa dve cure iz Priboja, vrh su bile obe, ali ta mala Valentina je bila mala crnka, izbačene guze, većih sisa, prava dromfuljica, vidi joj se kurac u očima… To su one na koje uvek možete da računate. Nabacivala mi se čim riba nije bila u našem prisustvu. A čuo sam i priče od ostalih sa sprata a i od nje, da voli tako da šara.

Peti-šesti dan smo otišli na plažu da se kupamo. Igrali smo karte na obali. Ta Valentina nije znala da pliva i kontao sam da mi je to način da uđem u neku priču.

Ja sam otišao da plivam, cura i ta Milka su ostale da pikaju karte. A Valentina je bila na dušeku. Ja sam joj prišao polako, doplivao sam do nje. Ove su gledale sa plaže šta se dešava. Pitao sam je hoće li da pokušam da je naučim da pliva, pošto sam dosta ljudi naučio tome… Prihvatila je.

Uhvatio sam dušek i plivajući vukao ga ka Bečićima (da bi smo se izgubili iz vida ovima dvema).

Pitala me je gde ću. Ja sam joj rekao da se odvučemo malo dalje gde nema kupača da mogu lepo da joj pokažem. Nije se nećkala puno. Ali jeb’o sebe, zamorio sam se, jebite me ako nisam preplivao kilometar. E to je želja za gustom. Zamolio sam je da siđe sa dušeka, dok sam krajem oka pazio da ovi ne vide. Polako se spustila sve u strahu.

NASTAVI ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)