(FOTO) “Svi smo bili zaljubljeni u profesorku matematike…”

Pre nekoliko meseci sam morao naći novu sekretaricu jer je moja prethodna otišla da živi sa porodicom u inostranstvu, i ona će mi jako nedostajati.

Intervjuisao sam mnogo žena koje su na papiru ozgledale dobro, baš ono što tražim, ali moj penis bira na kraju pravu.

Bilo je već kasno posle podne, a većina osoblja je otišla kući, i onda je došao red na Jelenu da napravi svoj intervju. Jelena je bila udata, sa dvoje dece koja su išla u školu, visoka, kose tamne, duge do ramena. Imala je prekrasne crvene usne i plave oči, izgledala je vrlo pametno u sivom kostimu, sastojao se od sakoa i suknje koja je bila poprilično kratka, nosila je crne čarape i visoke potpetice. Ispod bele bluze se moglo videti da nosi beli grudnjak koji je bio malo mali za njene velike grudi

Na kraju intervjua sam joj ponudio posao i složili smo se oko plate, ona je bila vrlo zadovoljna jer je nedavno izgubila posao a situacija u kući je bila dosta teška, ponudio sam joj i da radi prekovremeno ako joj je potreban veći novac.

Pozvao sam Jelenu na piće da bi proslavili naš dogovor i ona je prihvatila. Posle nekoliko pića ona mi je otvorila srce, i ubrzo sam doznao neke loše porodične stvari. Njen muž je često varao pa je zbog stresa i nervoze izgubila posao.

Odvezao sam je kuci i poljubio je u obraz kada je izlazila iz auta. Jedva sam čekao ponedeljak da dođe da radi, iščekivao sam da je vidim, pogotovo ako će nositi kratku suknju i čarape.

Ponedeljak je brzo došao i nisam bio razočaran jer je Jelena stigla u vrlo kratkoj suknji, crnim čarapama i u crvenoj bluzi, da muškarac od gledanja odlepi.

Uveo sam je u svoj posao i ona se jako dobro pokazala, provodili smo mnogo vremena zajedno pričajući o poslu i postali smo dobri prijatelji.

Svaki dan je bio uzbudljiv u iščekivanju u kakvom će se Jelena izdanju pojaviti, koliko će joj kratka suknja biti i kako će joj noge fantastično izgledati, a rascep na bluzi je tih dana bio sve niži i niži kako bi mogla da pokaže svoje bujne grudi.

NASTAVITE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)