(FOTO) “Pozvao me gospodin star 44 godine i rekao da želi da izgubi NEVINOST sa mnom: Kada se skinuo, OSTALA SAM U ŠOKU!”

Imala sam dugu vezu i nadala sam se da ce me dečko uskoro zaprositi. Oboje smo bili u finim godinama za brak, oboje radimo, slažemo se, seks nam je redovan i raznovstan i mislila sam da je to to. Ipak, saznanje da me vara vec duze vreme me mnogo porazilo. Razmišljala sam šta da radim i otišla sam do dečka devojke sa kojom me varao.

Kada sam mu ispričala o čemu se radi i on je bio u šoku. Posle par dana me pozvao i rekao mi da i on ne zna šta da radi. Svestan je da je i njemu duga veza, voli je, zna da je i ona dobra osoba i ne bi tek tako da raskine sa njom. Slično smo oboje razmišljali. Znamo da ako prećutimo ništa ne dobijama, ako raskinemo gubimo mnogo. Sedeli smo uveče kod njega i jedna od opcija je bila da ih pozovemo oboje i zamolimo da ih gledamo kako to rade. Uz smeh smo pričali kako bi bilo lepo i da im se pridružimo. No ne bi nas ozbiljno shvatili. Predložila sam mu da uradimo on i ja isto što i oni i da sve to snimimo. On sebe sa svojim mobilnim gde se meni ne bi videlo lice i obrnuto. Ideja je bila da im to pokažemo i kada pitaju ko je druga osoba da im kažemo da je to dečko odnosno devojka osobe sa kojom nas oni varaju.

Skinusmo se i krenusmo. Slikao me je mojim mobilnim kako mu ga pušim. Gledala sam u mobilni i namigivala. Pa me slikao njegovim odozgo kako mi se ne videlo lice. Onda je on mene lizao. Menjali smo poze, mobilne telefone i fino se pojebali. Dugo je i trajalo jer smo često prekidali zbog poza i menjanja mobilnog. Nakupilo se tu fino video materijala a i iznenadjujeće mi je prijala promena.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)