(FOTO) “Nisam mogla više izdržati! Obukla sam bijele tajice manje 2 broja i otišla u provod… A onda su me trojica uhvatila i…”

Marijana je imala neki čudan miris. Teško je bilo proceniti, kao neka izmešana voćna nota, stalno se vraćam na to, stalno mi je to u glavi. Kao neki ludak sam je onjušio. Nikad tako nešto nisam osetio. Odmah sam je pustio, nisam želeo da je probudim. Ali ja nikako nisam mogao ponovo da zaspim. Iako sam u 6 i 15 trebao da ustajem za posao. Svadba je bila vrhunska i znao sam da moram da je povalim, dok se ne raziđu svatovi.

Namerio sam da počnem da je ližem dok je još u snu, da vidim kako će odreagovati, ako uopšte uspem da je probudim. Lagano sam se zavukao ispod čaršava i kliznuo dole ka njenoj guzi. Pri sredini njenih leđa sam osetio miris moje skorele sperme kojom sam je poprskao koji sat ranije. Okrenuo sam se na drugu stranu, tako da mi je glava došla tačno ispod njenih lepih butkica, u ravni sa njenom picom.

Polako sam jednom prešao vrhom jezika preko usmina. Nije odreagovala, ali mi se učinilo da je u tom trenutku prestala da hrče. Počeo sam brzo da prelazim gore-dole po njenoj mesnatoj mačkici. Počela je da cima telo i da mrda nogama. Krenula je tiho da se kikoće.

Probudila se, zadigla čaršav, raširila butine i ugledala moj lik između nogu. Sanjivim očima se osmehnula i samo gledala kako je nežno obrađujem. Brzo je spustila čaršav i sklopila noge, a ja sam nastavio da je ližem. Nos mi je skroz bio vlažan, jer sam počeo da vrtim glavom. Hteo sam opet da mi celo lice bude okupano njenim sokom. – Hiiiiii, 4 sata još malo – prošaputala je.
– Čekaj samo još malo, molim te – odgovorih, u želji da još malo ostane kod mene Nikako mi je nije bilo dovoljno.

– Hahahahaha – tiho se nasmejala i nastavila da uživa u jutarnjem oralu.

Pustila me je da balavim dole po njoj još 2-3 minuta a onda je sklonila čaršav, bacila ga na zemlju, raširila noge i počela da me mazi po glavi. Gledala me je zamišljeno, a onda je brzo ustala i počela da traži svoje stvari koje sam ja razbacao po sobi. Navukla je gaćice i majicu, a ja sam ustao, uhvatio je sa leđa i počeo da je ljubim u obraz. Mogla je da oseti koliko mi je opet skamenjen.

– Smiri se, moraš da me voziš kući, sestra će da me ubije – tiho je rekla.
– Ma gde da te ubije, biće oduševljena. Hvala ti za ovako divno veče – rekoh joj.
– Moram u WC, nalivao si me Pelinkovcem, još osećam da sam pijana – rekla je i obula svoje roze čarapice.

Opušteno je izašla iz sobe i u gaćama i majici otišla do kupatila. Očigledno je nije bilo briga da li će naleteti na nekog od mojih. Oduševila me je! Kakav bi to samo prizor bio, da je neko od njih sretne u to doba, u prolazu, u takvom izdanju. Brzo se ispiškila i vratila u sobu. Prasnula je u smeh i pokušala je da se smiri pokrivajući usta rukom.

– Zaboravila sam da se obučem, potpuno sam zaboravila da nismo sami u kući, dobro me niko nije video – rekla je.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)