(FOTO) Ne znam šta mi se dešava u zadnje vreme! Sviđa mi se sin od djevera…

Dugo sam hteo da opisem par situacija koje mi je priredila moja zgodna zena. Posto je prica istinita koristicu druga imena. Ozenio sam se 2004. sa izuzetno zgodnom, sexi crnkom. Prelepo telo, zategnut stomak, izuzetno lepa kao izvajana guza koju su mnogi krisom komentarisali, pune napucene usne i uvek sexi garderoba na njoj. Stikle, majice koje otkrivaju pupak i spustene farmerice ispod kukova, ili suknjice, prelepe duge noge, i sjajna, namirisana i glatka koza. Ne preterano velike sise, ali cvrste i taman za ruku.

Vrlo kratko smo se zabavljali. Svega mesec dana i odmah napravili svadbu. sex nam je bio fantastican, divlji. uvek je bila vlazna i napaljena. crna, najcesce cupava picka joj je uvek bila mokra. ponekad je samo brijala na brazilku. jake socne usmine i socan klitoris uvek su trazili tvrd kurac.
Na svadbi je bilo mnogo vise njenih prijatelja nego mojih (kod mene uglavnom rodbina). bilo je i tu nekih sumljivih momaka s njene strane. koji su je pred svima gutali pogledima i svima je upalo u oci sto je bila izuzetno prisna sa njima. Čak je i moj cale to primetio i rekao mi da malo povedem racuna s kim se druzi. sve neki mafijasi i sumljivi likovi. tetovirani, nabildani… ona je radila kao sekretarica u susednom gradu 25 km od naseg. u prvo vreme je dolazila kuci na vreme, a onda je cesto kasnila, cak dolazila kasno nocu. brzo je pocela i da izbegava sex sa mnom, da bi se sve svelo na lizanje njene picke uvece kad dodje, onda bi svrsila i, pod izgovorom da je umorna, okretala se na stranu.

Moj brat od tetke, koji je bio dever na svadbi imao je tada 33 godine, a mi po 26. bio je dobro razvijen i zene su se jako palile na njega. Živeo je u beogradu. Imali smo uskorojednu zajednicku svadbu i odlucili da spavamo kod njega u stanu. On je ziveo sa devojkom, ali ona nije tada bila tu. Stan je imao 2 sobe, hodnik, kuhinju i wc. Sobe su bile povezano jednim zajednickim balkonom.

Dosli smo oko 12 sa svadbe i nastavili da pijemo u stanu. Moja sanja je bila izuzetno sexi to vece. Izazovna sminka, crna haljina bez ledja sa velikim dekolteom do samog pupka i skupe cipele sa visokom stiklom. Sedeli smo preko puta mog brata. Primetio sam kako je gleda, ali i ona je pocela da se oblizuje. Poceli su da se sale, kao dever, snajka, dobra snajka, i to. Video sam da mu je bio dignut kurac u sortsu. Pitala ga je da je izmasira i klekla ispred njega. Ja sam sedeo preko puta vec poprilicno pijan. Bio sam umoran, spavalo mi se, ali sam hteo i da pojebem moju sexi zenu. Uzasno sam bio napaljen i nervirale su me njihove sale. Hteo sam da odemo u krevet ali ona je htela jos da pije.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)