(FOTO) Muž je otišao na terenski rad u Rusiju, a ja sam pozvala vodoinstalatera da mi PROČISTI CEVI OD BOJLERA!

Zovem se Staša, iz Beograda sam, imam 27 godina i nema dečka, jer uživam u seksu bez emocija sa različitim partnerima. Nisam iz sado-mazo priče, ali u krevetu volim da budem dobra kurvica muškarcu sa kojim sam, jer me te užasno loži, iako sam na svim drugim poljima prilično dominantna. Priča koju ću podeliti sa vama je istinita, kao i ostale koje ću pisati ako vi to budete želeli.


Plavuša sam, visoka 175, grudi jake trojke, cvrste, stvarno sam ponosna na njih, uzak struk i malo veća guza. Potičem iz prilično imućne porodice, pa su prijatelji mojih roditelja uglavnom advokati, direktori, lekari… Jedan od njih, Ivan, akter je ove price. Ginekolog, u 50-im godinama, ali savršenog izgleda. Kada sam bila klinka maštala sam potajno o tome da kada porastem Ivan postane moj muž, a kada sam malo odrasla, počela sam da maštam o tome da Ivan postane moj jebač i obećala sam sebi da ću to da ostvarim.

U trenutku u kome se dešava ova priča imala sam 18 godina. Pošto sam od 15-te seksualno aktivna imala sam svog stalnog ginekologa, ali sam jedan dan odlučila da karton prebacim kod Ivana. Redovno sam ga posećivala, izmišljala tegobe, samo da bih dosla u ordinaciju i osetila njegove ruke u svojoj pičkici. Bila sam potpuno svesna da on primećuje da ovlažim tokom svakog pregleda, ali to mi i jeste bio cilj, da ga nateram da napravi prvi korak.
Bio je juli mesec, Ivan se spremao za godišnji odmor i imala sam savršen razlog za još jedan pregled. Obukla sam ekstra kratku haljinicu koja mi je isticala svaku oblinu na telu, a ispod nje sam imala samo minijaturne tangice. Bradavice su mi se ocrtavale u potpunosti i pri dolasku u ordinaciju privukla sam sve muške poglede.
Javila sam se Ivanu sms-om da sam stigla i on je izašao iz ordinacije da bi me uveo preko reda. Kada je zatvorio vrata znala sam da je moj plan uspeo. Prešao je pogledom preko mog tela odozdo na gore, pažljivo skenirajući svaki detalj, a iz očiju mu je urlala požuda.


Skini se iza paravana, rekao je. Uostalom, što ti ja to pričam, pa već znaš napamet kako to ide, nasmejao se. Da, skidanje mi odlično ide i bez instrukcija, rekla sam prilično ironično i prilično bezobrazno.
Legla sam na sto i stavila noge na postolje. Moja pičkica je sevala ispred njegovih očiju. Uhvatio je postolje i raširio ga dodatno, gotovo do granice u kojoj me je bolelo koliko sam raskrečena, ali mi to nije bilo važno. Osetila sam da sam već ovlažila. Stavio je rukavice i zavukao mi prst ni malo nežno. Ispustila sam kratak uzdah…

NASTAVI ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)