(FOTO) Kada sam ostala sama sa bratovim drugom, u jednom trenutku izvadio je onu stvar…

“Velika S” iliti Sudbina baš ume da nam se ponekad nasmeje u lice i pomuti zdrav razum! U nedelji kada sam nakon deset godina rada u jednoj firmi najzad našla bolji posao i krenula da se obučavam za isti, prvo na šta sam naletela je tzv. mentorka koja se u strahu za svoje radno mesto ustremila na mene; praveći me nesposobnom i za osnovne operacije i tužakajući me šefici za svaku, i najminorniju grešku.

Nakon nn godina, riknuo mi je i najbolji prijatelj tj. kućni računar i izgubila sam sve podatke i svaku dalju vezu sa spoljnim svetom! A kao da ni to nije bilo dovoljno tragično, saznala sam da je moja „srodna duša” zaokupljena bitnijim stvarima, odnosno obavezama oko SOPSTVENE svadbe! Toliko o svetom trojstvu i sranjima koja mogu da ti se obruše u najkraćem mogućem roku i iznenada! Od šoka sam se odmah razbolela! Moje slabo srce nije bilo spremno na ovolike udare, odjednom…

Jedan poziv menja sve… Hvala bogu, pa imam Marka! Upoznala sam ga na svadbi zajedničkih prijatelja, pre tri godine. Ne volim svadbe i s obzirom da se udavala jedna od mojih najboljih prijateljica iz školskih dana nisam mogla da „izbegnem” da joj ne poželim sreću na putu i sa čovekom koga je izabrala! Znala sam ko će biti kuma (umesto mene) i nešto ranije sam upoznala i mladoženjinog kuma; ali sam bila nespremna za Marka – koji je sedeo do kume, sa mladine strane!

Izgledao je kao Vojin Ćetkovic – visok, zgodan i neophodan, i tako jebeno muževan u svom crnilu kose i pogledu koji me je skidao, kao da kaže: „Ti si, ta?”

Plesala sam sa mnogima te večeri, ali sam samo onog trenutka kada me je Marko uzeo za ruku i poveo do podijuma, osetila varnice. Već sam primetila da je itekako vičan igri i da je prošarao različite žanrove, sa mnoštvom žena nevezano za starosnu dob.

Bio je miljenik ženskog roda i pretpostavila sam da pored urođenog šarma i džentlmenskog držanja, sigurno ima i neku „proverenu” priču za osvajanje ženskih srca. Bila sam zainteresovana za ličnost takvog muškarca ali i oprezna i sigurna u sebe da to nije i moj muškarac ili neko s kim bih mogla da razmišljam o vezi. Odmah me je oslobodio pričom da apsolutno zna ko sam i šta značim mladi i da je bilo nn prilika da se i ranije upoznamo, ali smo se nekako „mimoilazili”.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)