(FOTO) ISPOVIJEST:”Već duže vrijeme mi se sviđa dečko od drugarice!”

Prošlo je nedelju dana od moje prve BDSM avanture. Masturbirala sam svaki dan prisećajući se detalja. Ustvari, stalno su mi se u fleševima vraćale scene tako da se dešavalo da na poslu ili na kafi s drugaricama ovlažim toliko da mislim da će mi probiti kroz odeću. Nekad ne bih izdržala, pa sam trčala u toalet da masturbiram.

Jednog dana je stigao sms od Velikog, da li sam slobodna uveče da odemo na večeru. „Opet ćemo da se igramo?”, pitala sam. „Ne, samo ćemo da večeramo, sami.” Zbunila sam se, ali pristala. On je svakako bio najzgodniji od njih trojice.

Odlučila sam da se pristojno obučem, ali ipak izazovno. Kad je došao po mene, na sebi sam imala usku crvenu haljinu do kolena, s dubokim dekolteom, s crvenim pušap brusom ispod, i crvenim tangama. Bilo je već toplo, pa sam obula sandale s visokim štiklama na bose noge.

Kad sam ušla u kola, nago se prema meni i nežno me poljubio u usta. Bradavice su mi se odmah ukrutile.

Otišli smo u restoran, večerali, pili vino i opušteno ćaskali o svemu i svačemu. Bio je zanimljiv sagovornik. Potpuno sam zaboravila kako smo se ustvari upoznali. Nismo pominjali seks ni ono divljanje s njegovim kolegama.

Kad smo krenuli, predložio je da odemo kod njega na još jedno piće, ali samo ako ja to želim. Na trenutak sam pomislila da bi bilo pristojno da odbijem posle ovakve večeri, ali nisam mogla da odolim.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)