(FOTO) ISPOVIJEST: “Komšija me poljubio dok je muž bio na poslu!”

Došao sam u Beograd kao svršeni srednjoškolac s namerom da studiram. Nisam odmah mogao dobiti sobu u studentskom domu, pa mi jedan rođak preporuči stan kod jedne mlade raspuštenice kod koje je i on ranije stanovao.Imao sam nešto malo seksualnog iskustva koje sam stekao kao srednjoškolac, ali to nije bilo ni blizu onoga što ću ubrzo doživeti.

Gazdarica beše skoro duplo starija od mene.Imala je odraslu kćerku i nešto mlađeg sina. Kćerka je uveliko imala ozbiljnu vezu i nadala se skoroj udaji. A gazdarica beše baš očuvana, dobro držeća, sa izazovnim oblinama koje su prosto mamile. No, ja kao podstanar nisam ni pomišljao da bi moglo nešto da se desi među nama. Radije bih pokušao s kćerkom, ali onaj njen je skoro stalno bio prisutan ili su oboje odlazili u grad ili kod njega.
Ja sam se posvetio knjizi, druženju i povremenim izlascima s društvom u grad, bioskop, kafanu. Kad nisam izlazio, obično sam gledao TV program u dnevnom boravku s gazdaricom i njenim sinom. Od nameštaja beše jedan širok trosed i do njega dvosed, stočić, vitrina za TV i neka komodica. Dečko bi obično zauzeo jedn od ležaja da bi ugodnije gledao TV a tu bi kasnije i spavao. Gazdarica bi sela na drugi ležaj, a ja do nje.
Bila je te večeri u dugoj kućnoj haljini koja beše raskopčana do iznad kolena.Na nogama je imala svilene čarape u boji kože.U to vreme retko koja žena je nosila unihopke, već su se čarape naročitom kopčom kopčale za pojas oko struka. To su zvali halterima.

Radije sam baratao oko haltera nego oko hulahopki- lakše se dolazilo do prave stvari, a na mene su halteri delovali kao neka vrsta fetiša. Prekrstila gazdarica noge i udubila se u TV ekran. Mali je gledao TV, A onda se okrete na drugu stranu i meni se učini da spava. Program me nije interesovao. Radije sam bacao pogled na lepo izvajana kolena moje gazdarice. Kao slučano pomerih nogu i blago je dodirnuh. Očekivao sam da će povući svoju nogu, ali ona nije reagovala. Lagano svojim kolenom pritisnuh njeno. Usledi blagi pritisak. Shvatio sam da me neće odbiti, te kretoh rukom ka kolenu. Nije se bunila, a moji prsti počeše da klize po glatkoj svili.

NASTAVITE ČITATI I GLEDATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)