(FOTO) ISPOVEST:”Muvao sam udatu komšinicu iz moje zgrade.”

Dva puta nedeljno imam najbolji seks u životu sa 19-godišnjim dečkom kom sam do pre četiri meseca bila šef. Džejk, čovek s kojim sam u srećnom braku već 10 godina, ne zna ništa o tome i ne planiram da mu kažem.

Džejk i ja nikad nismo mnogo vodili ljubav. Čak i sa 19 godina kada smo se upoznali, bio je jedan od onih ljudi koji su hteli seks dva puta nedeljno. Ja sam uvek htela seks dva puta dnevno. Dok sam bila na fakultetu vodili smo vezu na daljinu, pa seks nije bio onoliko čest koliko sam želela, ali sam ubedila sebe da bismo imali više seksa kada bismo živeli bliže.

Dok smo se venčali, došli smo do toga da imamo seks jednom u nekoliko meseci, i to samo kad sam ga ja molila. Super smo se slagali, i svađali smo se samo oko seksa. Svaki put sam plakala kada sam ga pitala šta treba da promenim. Da li želi perverzniji seks? Ili je seks možda previše perverzan? Da li je potajno imao neki fetiš koji je krio od mene?

Seks deluje kao tako banalna stvar za kukanje kada vam sve ostalo u vezi ide super, ali devojke imaju potrebe, i na kraju sam pukla.

Samo sam o seksu razmišljala. Seks sa Džejkom (grub seks, da ga kaznim za sve one mesece čekanja), seks sa likom koji stoji ispred mene u prodavnici (pitam se da li su mu grudi dlakave kao i ruke?), seks sa likom ispred mene u gužvi u saobraćaju (kakvi su momci koji voze kamione?)

NASTAVAK PRIČE I JOŠ SLIKA NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)