(FOTO) ISPOVEST:”Moja ćerka u krevetu sa očuhom…”

Sve se desilo prošlog leta kada me je pozvala komšinica da joj zamenim neki ventil u kupatilu.

Ustvari, ona je najbolja prijateljica moje keve. Zove se Nataša, ima oko 45 godina i živi sama jer joj je muž preminuo mlad, a ćerka joj je udata.

Rado sam pristao da joj pomognem jer sam se ložio na nju. Kada sam završio posao, seo sam u dnevnu sobu da popijem kafu i ispušim koju cigaru. Odugovlačio sam sa ispijanjem kafe da bih je video posle tuširanja.

Kada je završila, došla je do mene u pamučnoj, beloj majici na bretele i u teksas suknjici. Ispod majice nije imala ništa tako da su joj se bradavice, onako tamne, ocrtavale. Meni se kurac počeo nadizati u pantalonama.

Pitala me je da li bih hteo da je izmasiram i pristao sam. Legla je na krevet i rekla mi:
– Imaš u kupatilu ulje. Idi, molim te, donesi, a ja ću da se spremim.

Odjurio sam u kupatilo, a kada sam se vratio zatekao sam je kako leži bez majice na krevetu, na stomaku. Odmah sam počeo da je masiram, a ona je posle nekog vremena izustila:
– Da li bi hteo da mi izmasiraš i drugu stranu?

Ja zbunjen, odgovorim mucajući:
– Hoću, hoću…

Kad ona se okrenu, a njene velike sise se zaljuljaše ispred mojih ruku. Počeh da je masiram po njima. Sve jače i jače sam ih stiskao, a ona je samo uzdahnula nekoliko puta i rekla:
– To… Mesi jače! Aaahhh… Aaahhh…

Onda sam joj svukao suknjicu, a zatim i crne tangice ispod kojih je čekala sveže obrijana i napaljena pička moje drage komšinice Nataše.

Uhvatila me je za glavu i nabila je u svoje međunožje. Dok sam joj lizao pičku, ona je štipala svoje bradavice.

Zatim je tražila da stanem i dam joj svoj kurac u usta. Otkopčala mi je pantalone i skinula bokserice, a ispred nje je izleteo kurac, nadignut sa nabreklim venama, dug oko 20 cm.

– Lep ti je kurac i taman pogodan za mene.

Samo sam je uhvatio za glavu i nabio joj ga u grlo. Počela je da kašlje. Brzo ga je izvukla iz usta i rekla kako ne želi da joj svršim u ustima. Nikad nije to uradila.

NASTAVITE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)