(FOTO) ISPOVEST:”Izgubila sam mozak i napravila grešku…”

Od malena sam maštao i sanjao o maminoj prijateljici Sandri. Ona je plavuša, zgodna, srednjih grudi. Imala je 40 godina, udata, prava milfara – takve najvise volim. Imala je dve ćerke; prva je bila moje godište i išla sa mnom u vrtić i osnovnu školu, a druga starija od mene godinu dana. Neki put sam čak maštao kako spavam sa sve tri. Kad sam bio manji, ostajao sam kod njih više puta da spavam i, pravo da vam kažem, bilo je super, svako veče sam išao u WC i drkao na Sandru.

Prošlo leto moji su otišli na more. Bio sam sam kod kuće i razmišljao sam da pozovem Sandru i da je pitam da dođe kod mene, jer je pre toga rekla ako joj nešto zatreba da je pozovem. I ja sam skupio muda i pozvao je. Rekao sam joj da mi nešto nije dobro i ako može da mi donese neki lek.

Ja sav uzbuđen kupio kurtone. Posle pola sata neko zvoni, ja otvorim, kad ono ona. Zračila je, bila je u sivoj trenerci i majci na bratele, uhhh. „Zdravo Sandra, kako si?” „Pa evo dobro, šta ti je?” Bio sam napet. Ja joj rekao da me boli glava.

I ona ode da mi skuva čaj. Kad je kuvala prišao sam joj iza leđa i uhvatio je za stomak. Počeo sam da joj ljubim vrat. Lupila mi je šamar i odgurnula me. Pogledao sam je i shvatio da sam zabrljao, i da mi ništa neće faliti ako pokušam opet.

Ona me je pitala šta to radim. Ja sam joj rekao da sam oduvek maštao o tome i da je želim. Ona je rekla da od toga nema ništa. Krenula je ka vratima.

Pritrčao sam i opet je uhvatio za stomak i počeo sam da joj ližem, i grizem guzu. Tako je bila lepa i obla. Ona me gurala i gurala, i odjednom prestala da gura. Rekla je: „Kako si uporan!”

Kao da joj je prijalo, počela je da se trese i da jauče: „Nemoj, nemoj, ovo nije u redu”. Ja sam nastavljao, gurnuo sam joj ruku u gaće. Pička joj je bila vrela i sočna.

Drkao sam joj pičku, jauktala je žestoko. Okrenuo sam je ka sebi i skinuo joj gaćice. Pička joj je bila malo dlakava ali ja to baš volim. Lizao sam joj i gurao prst. Tolko je bila napaljena, pička joj je bila sočna i ukusna.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)