(FOTO) ISPOVEST:”Imam 19 godina i prilično sam zgodna i razvijena…”

U braku sam 12 godina. Muž mi je zgodan, duhovit, šarmantan… Sve moje prijateljice su oduševljene njime. I mi žene ponekad, uz kafu i trač partiju pričamo o seksu. I dok se one uglavnom žale na svoje muževe ja ne mogu ništa loše reći. Naprotiv, stalno me spopada, navaljuje, vaćari u prolazu, dok nisu došla deca vikendom nije silazio sa mene. Kada deca odu na spavanje, zna se šta će biti.

U poslednje vreme redovno gleda porniće što me užasno nervira. I uvek je trojka u pitanju, riba sa dva tipa. Na moje opaske da je seljačina samo se smeška. Njegovi komentari se svode na jedno. „Dođi da vidiš šta seka radi, vidi kako uživa, dva u jedan, puna su joj i usta i pica.“ „Stvarno si seljačina!“ „Zašto? Ti kao nikad nisi razmišljala da te krešu dvojica, trojica?! Ma daj, sve zamišljate kako bi to bilo samo se folirate. Koja se ne folira ona proba a vi foliranti zamišljajte i dalje.“
Ta tema mi je bila uvek odvratna i nikada mi tako nešto nije padalo na pamet. U poslednje vreme, dok me guzi počeo je da mi gura prste u usta… jednom sam ga i ugrizla ali nije odustajao. Jednom, vraćali smo se sa svadbe, malo smo popili i već u kolima počeli da se vaćarimo. Ušli smo u kuću i sa vrata počeli da se skidamo. Deca su bila kod babe i dede, bili smo opušteni. Otišli smo u kupatilo, zajedno se tuširali i pojebali pod tušem. Bilo mu je malo, u sobi je ponovo navalio…i ja sam želela još.

Prvo sam mu pušila a onda je tražio da se naguzim i dok me je guzio opet mi je gurnuo prste u usta. Toliko sam bila napaljena da sam počela da mu sisam kažiprst i srednji prst, okretala sam glavu ka njemu da bi mogao da ih gurne što dublje. „Vidiš lutko kako je to lepo, da je još jedna kita bilo bi još lepše.“ Uvek mi je bila čudna ta njegova priča, nikada nije otvoreno rekao ali sam se pribojavala da će u jednom trenutku ponuditi da me jebe sa još nekim likom. Fuj, to nikako ne bih mogla da prihvatim.

NASTAVAK JE NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)