(FOTO) ISPOVEST:”Dečko za kojeg ne bi nikad rekla da ima pozamašnu ALATKU, prijatno me iznenadio…”

Proslo je par dana,nisam se cuo sa gazdaricom.A onda me nazvala da ce doci po stanarinu.

Kad je dosla,najnormalnije smo pricali,ali kako je vrijeme prolazilo primjetio sam da me gleda ravno u oci i da se pocela maziti po mačkici.Najednom je ljutito rekla,sto ti umisljas mulac,da mene mozes onako jebati,i ostaviti naguzenu na krevetu.

Priznala mi je da nije mogla hodati ni sjediti dva dana normalno,na sto sam se ja zbunjeno nasmiješio.Ali vidjelo joj se u ocima da to voli i da ga želi.Neznam sto mi je doslo u tom trenutku,ali sam joj dao šamar,kao najvecoj droljetini,na moje iznenađenje htjela je još.Šamarao sam je,ne prejako,nego na rubu da poludi,dok je ona sebi mijesila pičku.

Gledala me ravno u oči sa tom droljastom facom,dok bi je ja pljucao..pljucao sam je u usta po faci,dok nije pocrvenila .
Uff kako cu ti vratiti za ovo govorila je,a onda me okrenula skinula bokserice i krenula lizati šupak..uff moran priznati da je dobar osjecaj bio,nabijala mi je jezik u supak,pa malo bi povukla jaja i sisala ih.Usisala bi jedno jaje pa drugo,pa bi se licem trljala o kurac..“Šamaraj me s tom kurčinom“..Udarao sam je sa velikom,debelom,masnom kurčinom po faci,dok bi stenjala gurajući sebi prste u šupak.Nakon dobrih 20 minuta sto me je obradila naguzila me i rekla sad ces vidjeti kako je teti bilo.

Gurnula mi je onaj veliki nožni palac u šupak i nabijala ga bez milosti,bio je veličine najvećeg mogućeg glavića.uff stvarno je boljelo,ali dao sam joj taj uzitak,vadila ga je van,a ja sam ga sisao i dobivao natrag..samo me jos vise napalila stara kurva,pa sam je pocupao za kosu i nabio glavu da poliže razjebani šupak,a onda joj ga zabio u usta,uff rastao mi je u njenim ustima,pocela me gristi drolja,pa sam joj dao šamar..“uff udri me,ajde gurni mi tu kobasicu aaaaaaaa“uzviknula je a ja sam joj vec tad ispustio mlaz vruce pišine u usta,koji joj se slijevao niz sise.

Kurac mi je tad narastao do neviđenih razmjera,da kad sam joj ga prislonio na šupak,osjetio sam kako se trese od straha.Lagano sam prodirao glavićem u nju,gledajući kako se širi..val topline me obuzeo,a iz stana je odjekivalo samo „aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ti se šalis“ i za staru kurvu je ovo bilo previse,nabijao sam joj ga prvo lagano,pa sve brže.Naredila mi je da joj pišam u šupak,što sam učinio,puštajuci veliki mlaz u nju.

Prebacio sam se na pičku koja ga je lakse primala,podigao sam je da jase na meni „to to to cekam da me razjebes uuuuuu ajde jace jace.
Slakala je po meni šamarajući me,a onda se digl i popisala mi se po trbuhu i kurčini.Uf kakva toplina me obuzela ,sjela mi je pickom na facu i miješala,a ja sam gutao sokove stare drolje,mlaz za mlazom.

Skinuo sam je sa sebe u šupak joj nabio tange,i brzo poceo drkati iznad face joj „toooo daj mi spermu zlato tetino,daj mi ga teta ce gutati“ pustio sam joj „litru“ sperme po faci i u usta,a onda me je zažvalila.

Sperma mi se razmazivala po licu i jeziku,ali mi je pasalo,sisao sam joj je sa veliki crnih bradavica i vrata.

Gazdarica je tu vecer prespavala kod mene,i u par navrata mi ljubila kurac i mazila jaja,dok nismo zaspali.

NASTAVITE KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)