(FOTO) ISPOVEST: “Zatekla sam mog devera kako radi ono…”

Sparna, letnja noć u gradu. Blejanje sa drugarima, ništa zanimljivo. Kao i obično otišli smo u neki klub da se zabavimo i tu smo bili do kasnih jutarnjih sati. Krenula sam kući sa drugom, Ivanom, koji mi je uz to i kolega sa faksa. Na pola puta, gde treba svako da krene u svom smeru, setih se da mi je kod njega ostala skripta koja mi je važna za ispit.


– Jao, Ivane, pa kod tebe mi je ostala skripta iz građanskog prava. Da li bih mogla sada po nju? – upitah ja umilnim glasom. – Nema problema. Tako smo se uputili ka njemu. Na putu smo komentarisali kako je sparno… Ušli smo u lift, živeo je na osmom spratu. Krenuli smo gore, kad odjednom! Lift je stao!

Inače se bojim zatvorenog prostora, pa sam se uspaničila. Počeo je da me teši i govorio mi kako je siguran da će nas neko ubrzo osloboditi. Briznula sam u plač. Zagrlio me je, a ja sam se nekako osećala sigurnije. Nastupila je mrtva tišina. Njegove ruke su se spuštale sve niže ka mojim bokovima. Bila sam tako napaljena, ali nisam htela da to pokažem, jer nisam znala kakve su njegove namere. Digla sam glavu sa njegovog ramena uputivši mu jebezovan pogled, nakon čega me je poljubio. Ljubio me je tako strastveno, da sam pomislila da ću se ugušiti. Odigao me je i počeo da me ljubi po vratu dignuvši mi jednu nogu oko struka. Tako mi je prijalo. Htela sam da me jebe, baš tu… Žestoko.

Osetila sam da mi je pica vrela i vlažna, spremna za njegov kurac. Pogledala sam ga i rekla mu da hoću da me jebe. Okrenuo me je, zadigao mi suknjicu, pomerio gaćice u stranu, izvadio kurac i nabio mi ga do kraja. Počeo je žestoko da me nabija na svoj debeli kurac. Vrištala sam od zadovoljstva. Sve vreme sam se jednom rukom trljala. Po mojim prstima su curili macini sokovi… Mmmm, tako mi je prijalo…Nakon intenzivnog nabijanja na njegov kurac, okrenula sam se, čučnula i počela da mu ga pušim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)