(FOTO) ISPOVEST: “Šef me pozvao u kancelariju, sudarili smo se, a onda me uhvatio za kosu i gurnuo ruku u…”

Zdravo. Moje ime je Lara. Imam 23 godine, zivim u Beogradu. Zbog izuzetnih oblina, tankog struka i fazona uvek sam bila omiljena medju strancima. Ljudi iz Srbije gotovo da me nisu primecivali. Kako zbog mog arogantnog, pomalo aristokratskog stava, tako i ponasanja. U klubu ili bilo kom drugom javnom mestu niko nije imao priliku da me vidi u zagrljaju bilo kog muskarca. Cudno za beogradjanku, ha?

Uvek sam bila na neki nacin neosvojiva, za muskarce sa nasih prostora potpuno atipicna. Imala sam samo jednu slabu tacku. Crnci. Slusala sam hip hop od kada znam da postojim. Kada sam pocela da izlazim u klubove, to su bili upravo oni na kojima se pustala ta vrsta muzike.
Moj masterkey (kako se kaze u zargonu za prvog crnca u zivotu) je bio izuzetno poseban, dovoljno dobar da me natera na tu ludost. Pre njega su mi bili kao vrsta za proucavanje, ali da mi se ne priblizavaju.
Proslo je vremena od kad sam ga prebolela, nastavila sa zivotom koji se svodio na klubove, restorane i trosenje para bogatih roditelja. Dolazimo do momenta ostvarivanja kontakta sa specificnom osobom u specificnoj situaciji na specifican nacin. Decko koji se preko poruka cinio poverljiv, pametan i zanimljiv. Nije trebalo dugo vremena da me ubedi da odemo na pice.
I eto, spremam se, oblacim haljinu koja se pripija uz telo istice moj uzan struk , siroke kukove i nepreglednu zadnjicu. Bio je ocaran onim sto vidi, ali se nije nametao. Naprotiv. Vece smo proveli uz veoma prijatan razgovor koji nije imao nikakvu seksualnu konotaciju. Pozvao me je kod njega na nastavak druzenja uz casu vina. Rekao mi je da vuce poreklo sa Jamajke. Tada sam se prisetila jednog lika sa kojim sam bila, i osetila blagi bol u ledjma kao podsetnik na njegovu veliku alatku i razvaljivanje po celu noc.

Vece je teklo normalno, pristojno. Iskreno, nije me toliko fizicki privlacio, i nisam zelela sex te veceri. Mislila sam da sam previse vredna i da moja picka nije bas za svakoga. Vreme je prolazilo, a ja sam ga gledala zamisljajuci sta bih mu sve radila. Nekako smo se fizicki priblizili, pokusavala sam mu pokazati nesto na telefonu. Sela sam mu na krilo. Osetila sam njegov kurac na mom dupetu, ali nije mi nesto bilo jasno. U tom polozaju nisam mogla da shvatim gde to pocinje a gde se zavrsava. Nakon par minuta sedenja, odlucila sdm da se pomerim i pokusam da sagledim iz drugog ugla. On je bio polu ukrucen. Nikada do tada nisam osetila strah od kurca. Decku je doslovno kurac isao u nogavicu kroz siroke pantalone se spustao do malo iznad kolena. Zelela sam da pobegnem.

NASTAVITE ČITATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)