(FOTO) ISPOVEST: “Nedavno sam sa svojim kolegom, bivšim dečkom, završila u krevetu!”

Imam 25 godina, u braku sam 2 godine, u braku baš ne cvetaju ruže. Muž mi radi na terenu i nema ga po dva-tri dana,onda dođe na nekoliko dana i opet ga nema. Tako da kurca dobijem samo kada on dođe. Ja kao i svaka žena uživam u muškim pogledima, kako radim u jednom baru gde se većinom okupljaju muškarci i to su većinom stalni gosti, volim se oblačiti izazovno i provocirati sve redom. Inače imam crnu dugu kosu,plave oči, visoka 170 cm i 65 kg, lepo izvajano telo,malo veću guzu i sise su mi 5-ica .

Bila je subota i radila sam drugu smenu, znala sam da će biti puno muškaraca, pa i bakšiša. Zato sam obukla belu usku i jako kratku haljinu, dubokog dekoltea i crne visoke sandale,znala sam da ću tako još više bakšiša zaraditi. Oko 5 sati počeli su sve više dolaziti gosti i polako piti, ja sam počela koketirati sve više. Gazda lokala je došao sa svojim društvom u lokal i viknio :

-Mala daj momcima šta će popiti,a meni daj viski da proslavim što mi je žena konačno otišla kod mame u Nemačku,sad mogu kako hoću!-

Ja sam se nasmejala i otišla u šank po cugu, dok sam se približavala stolu videla sam da se pogledi lepe po meni, namerno sam se saginjala dok sam ih posluživala da gospoda mogu videti ono što i gledaju. U tom trenutku osetila sam ruku na svojoj guzi,to je bio moj gazda.
-Ajde mala sedni i ti s nama malo!-
-Hvala gazda,ali ne mogu,vidite da je gužva.- nekako sam se izvukla i otišla za šank.
Kako je vreme prolazilo,svi su bili sve više pod uticajem alkohola i atmosfera se skroz opustila. Oko ponoći primetila sam da nekoliko stalnih gostiju sve više dolazi kod gazde i nešto se dogovaraju,ali nisam na to obraćala previše pažnju.

U lokalu su ostali 3 gazdina prijatelja,2 stalna gosta,gazda i ja. Već sam bila dosta umorna i iscrpljena od posla, htela sam da se što pre raziđu da mogu ići kući,ali oni nikako da se raziđu. Gazda je zatražio još jednu rundu,ali ovaj puta za sve prisutne. Cim sam se približila stolu i spustila piće na sto,gazda me je povukao u svoje krilo i dao ključeve jednom od gostiju da zaključa vrata i priguši svetla. Nisam znala što se događa i skočila sam s njegovog krila.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)