(FOTO) ISPOVEST IZ AUTOMEHANIČARSKE RADNJE! Želela je da joj ispuni fantaziju, ali nije računala na ovo…

Imao sam snajku koja je bila baš bomba. Lepo građena, osrednje sisice, tanak struk i lepo okruglo dupence. Izrazita crnka, lepa slatka faca, baš je bila milog izgleda. Stalno je nosila tangice ili bokserice i redovno se utezala u helanke ili kratke suknjice. Moj i njen odnos je bio više nego otvoren. Pričali smo uvek o svemu i svačemu. Nije bilo tajni između nas.

Krenuo sam prema gradu kad vidim ispred mene se kreće neko lepo dupence i polako usporim otvorim prozor i kažem: – Alo ti mala što tako izazovno vrckaš tim dupencetom, treba li ti prevoz? – Eto vidiš kako mi se hoće, samo mi još kaži da ideš prema gradu. – Pa vidiš da sam stao, hajde upadaj. – Samo mi kaži jel’ si stao zato što si video snajku ili zato što si video dupence koje želiš da povezeš i pojebeš? Ostao sam bez teksta jer se nisam nadao takvom pitanju, ali sam je onako odmerio lepo i naravno našao odgovor. – Pa sad snajka, kako se uzme, ako bi izuzeli to da si mi snajka sigurno bih te i pojebao. – Nisam se ničemu drugome od tebe ni nadala – reče mi onako kroz smeh.
Bila je obučena u kratku suknjicu i top majičicu koja joj je baš lepo isticala lepe sisice i njene prelepe bradavice. Pošto je imala čvrste sise većinom nije ni nosila brushalter. Vozili smo se tako, pričali ali je bila malo opuštenija nego inače. Pričali smo o tome kako treba da polaže da se ne bi više zezala sa busom tamo-ovamo. Odjednom iz vedra neba me priupita: – A mogao bi ti meni malo da daš da ja vozim. – Mogao bih snajka ali jesi li ikad vozila sama?

– Nisam ali bi mogao ti da mi pokažeš. – Ma nije problem nego je gužva ovde u saobraćaju. – Pa možeš i onim zaobilaznim putem što ide preko sela i taman da probam pošto mi ovaj moj nikako ne daje auto. – Pa ako si baš rešila, hajde. Zaustavio sam auto i izašao napolje a ona je samo prejahala preko menjača i sela na moje sedište. Polako sam joj objasnio kako treba ali nikako da krene. Uvek joj se auto ugasi. Opet pokuša ali se opet ugasi i definitivno nije joj polazilo za rukom. Rekao sam joj da pređem da ja vozim jer ovako nikako ne ide. Otišao seo, i taman da krene kad će ona opet: – A mogla bih da probam sad ispred tebe. Mozda će da mi bude lakše. Samo mi ti pusti kvačilo da krene. – Pa hajde i tako da probamo.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)