(FOTO) “Iskoristila me mama moje djevojke…!”

Leto u gradu, toplotni pakao na ulicama. Morala sam da odem do faksa da pogledam liste za julski ispitni rok. Vraćajući se, nisam otišla kući nego sam krenula do svog dečka.

Nismo se ništa dogovorili, htela sam ga iznenaditi. Sa njime sam u vezi nekoliko meseci i lepo se slažemo, a i seks nam je odličan. Recimo da smo u “ozbiljnoj” vezi sa obzirom da sam upoznala njegove roditelje, nazvat ću ih Cana i Stevo. Iz bogate je porodice, što meni ništa ne znači, bitno mi je da je on dobar.

Pozvonila sam na kapiju njegove porodične kuće.

-Ko je?

Čula sam glas njegove majke preko interfona.

Predstavila sam se, i automatska vrata su se otvorila. Ušla sam u poznato dvorište, a na ulazu u kuću sačekala me je ona.

-Ćao draga, nije moj sin kod kuće, ali uđi i osveži se. Sačekaj ga.

Ljubazno mi je rekla Cana.

Primetila sam kako me odmerava “od glave do pete”. Iskreno, moja kratka letnja haljina je više otkrivala nego pokrivala. Odvela me je iza kuće ispod velike tende, gde je lepo uređeno dvorište sa bazenom. Stavila je na sto hladnu limunadu i sela pored mene. Pogledala sam u onaj bazen i prisetila se nekoliko dobrih partija seksa baš u tom bazenu sa mojim dečkom – Caninim sinom, odmah me “zasvrbela” pička.

-Lepa si. I zgodna. Moj sin ima sreće što je našao ovakvu devojku.

Govorila je laskavo Cana i kao slučajno mi je spustila ruku na koleno.

-Pa, hvala. I vi ste privlačni.

Odgovorila sam joj.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)