(FOTO) IMALA SAM ODNOS SA TATINIM PRIJATELJEM! Šok ispovest devojke (21) – Desilo se na rođendanu njegove kćerke…

U zgradi do moje živi moja komšika na koju se dugo ložim jer je veoma seksipilna žena. Ona ima 40 godina i veoma zanosne obline. Uvek kada dolazi kod moje mame na kafu ona ima na sebi tesnu odeću koja oslikava njene predivne grudi ali i ono najbolje na njoj, njenu veoma seksi guzu. Jedno nedelju dana sam bio sam kući jer su mi roditelji otišli u selo. Ona je to znala ali se pravila kao da ne zna. Pozvala me je telefonom kao da traži moju mamu i ja sam joj odgovorio da su mi roditelji u selu. Pozvonila je na vrata i ja sam potrčao da ih otvorim. Otvorio sam vrata i kada sam je ugledao mogao sam da osetim erekciju u mojim gaćama.

Uhvatila me je za ruku, ali je u tom trenutku i prislonila svoju bulju na moj kurac. To je namerno uradila i držala je zadnjicu pripijenu uz moj kurac nekih 5-10 sekundi. Kada je to uradila primetio sam i da je malo izdahnula. Onda sam pomislio ako joj ovoliko prija samo dodir mog kurca preko odeće kako bi samo bila bučna kad bi je jebao. Ona je prva ušla u tuš kabinu, a ja sam za to vreme brzo prislonio moj kurac na stranu kako ne bi primetila veliku erekciju u mojim zategnutim gaćama.

Završili smo s kupanjem, izašli smo iz tuš kabine i ja sam krenuo da izađem iz kupatila kako bi se ona presvukla tu a ja u mojoj sobi. U tom trenutku je rekla da obučem bademantil.

Krenula je da skida brus i tange, a ja svoje gaće. Potom je rekla – „Neću da ti pušim kurac jer hoću da se ljubim s tobom još, ali imam veliku želju da ti ga još više učvrstim za jebanje drkanjem.“ I tako je krenula da mi ga drka dok sam ja mesio njene sise.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI —->

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)