(FOTO) “Došla sam na odmor na selo, namjerno sam obukla najkraći minić i provocirala! A onda je jedan komšija…”

Svi u kvartu pričaju kako se otvorio novi ginekološki odjel i kako je ginekolog jako dobar. U to sam se uvjerila i jedan dan kada sam išla u dučan i slučajno sam načula razgovor od dvije gospođe koje su pričale ovo: „Da znaš kako je taj ginekolog mene izliječio onako… mmm…. Da, i meni je tako dobar i jedva čekam opet ići na pregled. Znaš šta mi je samo rekao!? Da neka manje se nerviram a više seksam, hehe.”

Da, meni je rekao kako bi se trebala jednom na tjedan seksat. Pomislim u sebi da je to neki poseban ginekolog. Još sam načula da su rekle: „Došla sam u ordinaciju kod njega, sjela na stolicu i o svemu smo pričali, rekla sam mu kako me boli glava a on se digao i prišao mi a onda sljedi ono mmmm, draga. Oh, da jebe jako dobro.” To sam čula taj dan.

Razmišljala sam o tome u dnevnom boravku, dok sam sjedila i gledala u vizitku od ginekološkog odjela. Vizitka crne boje je bila, pisalo je veliko slovo „X, ginekološka ordinacija”. Taj „X” me podsjećao na XXX – seks.

Neko vrijeme sam razmišljala a onda sam uzela u ruku telefon i dogovorila sam pregled kod ginekologa koji se zvao Jozo. Naručena sam sutra ujutro. Taj dan sam imala obaveza pa nisam previše razmišljala o sutrašnjem danu. Navečer sam se otuširala i pripremila šta ću sutra obući. Legla sam u krevet i brzo sam zaspala.

Ujutro sam se probudila i pogledala na sat. Pa tek je 9h, još sat i pol i kod ginekologa sam – pomislim u sebi i zadrhtim. Nešto sam pojela malo, nisam mogla ni jesti od prevelike uzbuđenosti. Išla sam se obuć i izašla sam nešto ranije iz stana.

NASTAVITE ČITATI KLIKOM NA SLIKU ISPOD —–>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)