(FOTO) BILA JE U ZANOSU: Zakucavao sam je za krevet, bila je toliko uzbuđena, MORAO SAM TO DA JOJ URADIM!

Dok sam završavala posao, razmisljala sam koliko bi mi prijalo da me neko razvali od kurca.

U tom trenutku zazvonio mi je telefon. Nisam ni slutila da će to biti moj komšija Zoki, jebač, i u trenutku sam ovlažila. Gaćice su mi bile skroz mokre.

Na moje “halo” on je rekao ” Bejbe, šta radis?”

Glas mu je bio napaljen, iz njegove priče sam osetila dah požude. Želeo me je. Maštao je da me uzme celu i nabije ga do kraja. Na njegovo pitanje gde ću sada, rekla sam: “Ne znam, nemam ništa planirao!”, a on me pozvao da svratim do njega na kafu. Otišla sam.

Čim mi je otvorio vrata, počeo je da me dira dole. Ja sam odmah osetila da ga želim celog u sebi. Tako je i bilo. Naguzio me je otpozadi, na samom ulazi, stojeći. Pribio me je uzazid i stavio ruku na usta da komšije ne bi čule kako vrištim, a onda je počeo sve jače i jače da se zariva u mene. U jednom trenutku me je okrenuo, prislonio uzazid i podigao obe noge. Tek tada sam osetila pravu nirvanu. Sećam se samo da me je stavio na kuhinjski pult i jebao me bez milosti. Tražio je da mi svrši u usta, a pošto treba biti u dobrim susedskim odnosima, ja sam mu i dozvolila.

Osetila sam kako sam ga zadovoljila toliko da su mu suze krenule na oči. Bio je moji i opsednut time kako samo ja umem da ga dovedem do ludila.

Rekao je da sam njgova kraljica i omiljena komšinica. Sledeće viđenje smo zakazali već za naredno veče, ali u kadi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)