Elena (33) iz Moskve želi da upozna muškarca iz Srbije: ” Ako bude dobar, može i brak”

Elena, 33 godine iz Moskve traži muškarca za upoznavanje i mogući brak

– Zdravo, ja sam Elena, imam trideset i tri godine, rođena sam u Moskvi, Rusija. Moja mama je Ruskinja, a otac mi je iz Srbije. Oni su se ovdje vjenčali i ja sam se rodila. Imam starijeg brata koji živi u Budvi. Inžinjer sam bio-hemije i radim na jednom naučnom institutu za istraživanja nekih elemenata. Volim dobre ljude i dobru zabavu. Srpski pričam pomalo (večina ovoga teksta se prevodi sa ruskog jezika), govorim ruski perfektno, a pomalo pričam i norveški. Aplicirala sam za rad u Oslu i čekam papire da mi budu gotovi.

Jaca: ”Imam supruga kojeg volim, ali u 39-oj godini sam ZAPOSTAVLJENA. Tražim ljubav, pažnju i DISKRETNE SUSRETE”

Moja najveća strast su putovanja, pa mi je san vidjeti cijeli svijet. Također, volim naučiti puno zanimljivih i novih stvari za sebe kako bih se razvijao i usavršavao. Slobodno vrijeme nastojim provoditi u prirodi i planinarenje mi je super. Ljeti volimo otići na piknik s obitelji ili bliskim prijateljima kako bih dobio puno zabave i pozitivnih emocija. Vikendom idem u teretanu. Uostalom, svaka tjelesna aktivnost potrebna je za razvoj mišića, održavanje forme i zdravlje. Također, volim slikati. Stoga se svaka moja šetnja pretvara u potragu za jedinstvenim kadrovima i strast prema fotografiji, koja mi omogućuje da naučim nešto novo i u svemu se usavršavam. A sve što trebate je dobar fotoaparat!

Volim da kuvam i naročito da spremam balkanska jela koja me je tetka Mila, očeva sestra, naučila. Obožavam da planinarim i boravim na visokim nadmorskim visinama. Član sam jednog planinarskog društva. Imam psa Galenu, ona je maltezer i strašno volim da svoje vrijeme provodim sa njom. Volim životinje i divim im se.  Vjerujem u Boga i idem u crkvu vrlo često.

Zainteresovana sam za ozbiljnog i školovanog muškarca iz Srbije, koji ima mogućnost da putuje da bi me mogao obići. Najsretnija bih bila kad bi taj muškarac bio iz Srbije, a da živi u Rusiji. Ne zanimaju me neozbiljni, oženjeni i avanturisti. Tražim samo otvoreni i iskren odnos koji bi mogao voditi u ozbiljnu vezu ili brak.  Ljubav je za mene svetinja i vjerujem u nju tako da nisam za slobodne i avanturističke odnose. Moram naglasiti da se neću moći javiti svima jer će biti dosta poruka – pretpostavljam. 

JOŠ OGLASA PROČITAJ KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)