EKSTAZA ZADOVOLJSTVA: Legao je među njene noge, a onda…

Izazovno jako izazovno. Jedna naramenica spavaćice skliznula je niz moje rame, napola otkrivena dojka i bradavica koja se nazirala nestajući u njegovim usnama dok ju je nežno sisao. Mešala sam polako, nisam se nigde žurila. Gužvao je spavaćicu na mojim guzovima, stiskajući moju guzu kojom sam mešala do ludila, ali tako polako. K**** mu je bio jako tvrd, onako sav u meni uzdisali smo oboje od lepote.

Skidala sam spavaćicu sa sebe mešajuci i dalje, grudi su se ukazale ispred njegovog lica. Milovao ih je nežno ljubeci mi bradavice, tako sam tonula u ekstazu dok sam se nabijala skroz na taj veliki k*****. Spojeni usnama uzdisali smo zajedno.Okrenula sam se gledao me neko vreme. Pomilovao me po guzi, počela sam da mešam sa njom. Onda sam ga osetila kako ulazi i popunjava celu šupljinu moje sočne mokre p****. Stavio mi ga je do kraja, a onda sam ja preuzela igru u svoje ruke.

UCVELJENA VIOLETA: Kako je POŠTAR SRETA ugasio ŽAR NEVALJALICE!

Mešala sam kao broj osam, tako velik k**** nikada nisam imala u sebi, mešala sam sve brže i jače sam ga puštala u sebe. Čula sam ga kako jako uzdiše. Promešala sam onako za kraj skoro. Tačno sam osetila kako me puni spermom tj.punio je kondom, ali sv****** je u mene.Na moje veliko iznenađenje nije ga vadio nastavio je da me j***. Tada sam doživela nesto nezaboravno. Sv***** sam za nekoliko minuta. Držao me za kukove tako sam jako u zanosu mešala dok sam se nabijala na k**** do kraja.

Izvukao ga je van skinuo kondom i stavio ga unutra ponovo. Ahhhhhhhhh, kako si vruća nastavio je da me j***nisam se protivila. Kao mašina, legli smo na krevet, legao je među moje noge, podigao je jednu na svoje rame i onda je počelo sa mojim cvilenjem, cvilila sam jako, naprosto me tada derao tada sam bila van sebe nista nisam znala samo sam jaukala. Onda ga je izvukao van i sv**** na moj stomak, nije bilo puno sperme.

Naprosto mi se vrtelo u glavi, sva sam bila nekako van događaja sta se desilo, nikada me niko tako nije j**** u zivotu. Gledala sam taj lepi veliki k**** dok se polako spuštao. Uzela sam ga u ruku i stavila ga u usta, osetila sam miris svoje p****, sav je bio sluzav. Nastavila sam da ga pušim, počeo je da raste u mojim ustima.

VRELA I NEODOLJIVA: Ovako je DOBRILA uništila biznismenu MILIONSKI POSAO!

Čula sam kako lagano uzdiše milujući moju kosu. Uskoro je bio ponovo onaj tvrdi k**** na kojem sam bila prije 10-ak minuta. Nastavila sam da ga pušim. Bilo mu je lepo, a i meni. Ustala sam se i ponovo sela na taj tvrdi k****. Ne znam odakle mu tolika energija, pa mladost je to. Kad mi je jezikom lizao bradavice tada sam u ritmu mešala, nabijala sam se do kraja. S****u meneeeeeee ahhhhhhhh.

Posle nekoliko minuta osetila sam lepotu koja je nadolazila iz dubine moje p****, sv***** sam ludo. Polako sam usporila ali sam mešala i dalje. Izvukla sam ga do samog kraja i tako mešala nekoliko minuta ne da je uzdisao nego stenjući nešto je izgovarao. Stiskao mi je s***, milovao mi guzu i kukove. Probudila sam se pred samo svitanje, bila sam snena, zadovoljna ali i malo nesrećna zena. Nisam više znala šta da uradim, gubila sam razum koji je tonuo u ekstazu zadovoljstva. Ne znam kako bi on reagovao da mu kažem da bi sa tim pristala, ne to nikako ne mogu da uradim. zatvorila sam oči i donela odluku.

POHOTNA DIREKTORKA: Kako je vozač Mića postao njen ROB!

Donela sam odluku milujući ga po prsima, ljubila sam ga po stomaku dok se polako budio. Ljubila sam mu svaki deo tela, jer sam samo to želela da radim. Budio se i gledao me snenim ocima. Spavaj, spavaj samo sam se probudila sanjajuci da se uverim da si tu. Kasnije sam ustala i otišla na posao. Niko ništa nije znao, a dalo se primetiti na meni kako sam srećna, naprosto sam uživala u zivotu koji živim!

zaviri.net
Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)