DOŠLA SAM NA ODMOR NA SELO, NAMJERNO SAM OBUKLA NAJKRAĆI MINIĆ I PROVOCIRALA, A ONDA JE JEDAN KOMŠIJA…

“Svekrva je tamo trošila pare koje je Bojan slao iz Rusije. Rešila sam da prestanem da joj dajem taj novac. Pokušavamo da uštedimo dovoljno da otvorimo restoran.”

To što je prestala da joj daje novac nije pomoglo. Više puta se budila i sna osećala miris paljevine u sobi. Misli da joj svekrva pali vrećice sa vradžbinama pred vratima. Počela je da nalazi nekakve konce sa grančicama među svojim stvarima.

“Inače ne verujem u gatare i veštice, ali polako počinjem da paničim. Sve češće se svađam sa mužem. Možda sve bude bolje kad se vrati, ali počinjem da se plašim. Šta ako me svekrva odvoji od čoveka kog volim? Šta ako su me urekle da postanem jalova???”

Na kraju je i sama otišla kod “bele gatare”. Ova joj je rekla da sačeka da joj se muž vrati, a onda na prvi mlad mesec, da umoči burmu u svoju mentrualnu krv, pogleda muža kroz nju i pročita bajalicu koju je dobila.

Lako je reći da je sve to sujeverje, ali ne verujem da bi bilo kome bilo svejedno da ovo počne da mu se događa… Znate li vi nekog ko je imao ovakvo iskustvo?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*