Dama slobodnih shvatanja! Zora, 47 godina – Obrenovac…

Tako smo i uradile, kada je postalo očigledno da sam trudna sakrivala sam se kod mame u kući, a na moju sreću, Bog ima milosti, rodila sam skoro 15 dana sa zakašnjenjem i to skroz zdravo dete. Naravno, mama me porodila, a nakon nekih 20 dana otišle smo i da upišemo mog sina u knjigu rođenih.

Čim je čuo, muž je došao iz Rusije, to nam je bio treći sin i toliko je bio srećan da mi je kupio ogrlicu, narukvicu, prsten i minđuše od čistog zlata, 2.500 evra vrednosti. Nije ništa primetio, a realno i teško je bilo primetiti, 20-ak dana razlIke, beba, pa beba, jedino se plašim jer moj ljubavnik, otac tog mog trećeg sina, ima preko 2 metra, a moj muž je tek 1,78,  nadam se da neće baš mnogo izrasti, sad me to jedino muči.

Sada 5 godina nakon toga kada razmislim mislim da mi je ljubavnik sa kojim sam i dan danas spasio brak, u njemu sam dobila kao neki ventil za sve moje probleme i da nisam poslušala mamu i da nisam ušla u ovaj način života sigurno bih se razvela od mog muža i pitanje je kako bi klinci reagovali na sve to.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*