Dama slobodnih shvatanja! Zora, 47 godina – Obrenovac…

O sebi: Otvorena i komunikativna. Dama slobodnih shvatanja i bez predrasuda. Uvek raspoložena za nova poznanstva. Nemam dlake na jeziku. Kažem sve što mislim ljudima u lice. Ne pričam iza njihovih leđa. Smatram da sve nesuglasice treba rešiti direktno.

Takva sam i u ljubavi. Ako mi nešto smeta, odmah to kažem partneru. Ne čekam da se gomilaju negativne stvari 6 meseci pa da eksplodiram. Imam par drugarica koje trpe mesecima, čak i godinama i onda puknu i nastane svađa i raskol u kući.

Nisu mi strane nudističke plaže. Kad god idem na letovanje, posetim bar jednom nudističku plažu. Ne stidim se pokazivanja svog tela u javnosti. Isto tako, nemam problem da se skinem gola pred nepoznatim muškarcem ili da se slikam u seksi donjem vešu.

Ne slikam se gola. Danas ljudi zloupotrebljavaju sve. Ne želim da moje gole slike osvanu na internetu. Postoji jedan izuzetak doduše. Ako bih dobila ponudu da se slikam za playboy, verujem da bih prihvatila.

Tražim: Otvorenog muškarca slobodnih shvatanja za avanturu i opuštena viđanja kod mene ili kod tebe. Ispucala sam dosta veza i vezica u mladosti. Ne očekujem puno od ljubavi u ovim godinama, ali ako se pojavi neko sa kim bih se lepo slagala, rado bih se upustila u neku vezu.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*