Dajte mi vaš “LIKE”, a ja ću vama poslati svoje SPECIJALNE SLIKE!

Nevinost sam izgubila sa muškarcem kada sam imala 19 godina. Od tada samo mislim na je**nje. Želela sam samo još da ga primam. Bilo je to pre godinu dana, bilo je leto, odlučila sam otići na selo kod bake i deke na odmor. Spakovala sam se, otišla i odlučila celo leto tamo ostati. Na selu sam upoznala jednu lepu i zgodnu devojku, imala je tad oko 24 godine, zvala se Ana.

Ana je bila viskoka, vitka crnka, oblikovanih velikih si* i du**ta.Združile smo se. Ona je isto došla na odmor tokom leta kod ujaka i ujne. Svaki dan smo provodile zajedno, išle jedna kod druge na kafu, išle u šetnje.. Primetila sam jednog dana da me Ana čudno gleda, kao da sam ja dečko koji joj se sviđa, a nije mi padalo na pamet da je lez*ejka. Jedne večeri, dogovorile smo se naći u 20h da idemo šetati.

Po dogovoru, otišla sam na mesto gde smo se našle. Dolazi i Ana, u kratkoj letnjoj haljinici, koja joj je samo gu*u pokrivala i sa velikim dekolteom, primetila sam da nema ni brus. Pozdravile smo se i krenule u šetnju, odmakle smo od kuće dosta i onda počne padati kiša, spustila se baš jako. Počnemo Ana i ja trčati prema kućama, ali pošto je moja bliža, pozovem je da uđe dok ne stane kiša.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*