Dajem ti se, samo ostavi kćerku na miru!

Stas je istakla uzanom suknjom do kolena, kurvinski dugom za te izazovne, punacke butine; skrivajuci bedra, samo je dodatno izazivala. Tesna bluza, isturene sise bez brusa. Njihovo njihanje dok je promicala pored mene, vrckanje dupeta dokje ulazila u jedinu sobicu koju je iznajmljena garsonjera imala. Onda taj pakleni pogled crnih ociju. Bio sam gotov, bio sam pecen.A znao sam zasto je tu. -“Hocu da ostavis moju cerku na miru”, rekla je. -“Sta nudis?” -“Sebe”, rekla je, bez da trepne. Ponuda je bila prihvacena.

Oborio sam je na pod, raspomamljen kao mladi majmun. Ona je jeknula, pokusala da me odgurne i udari, a onda me ugrizla za vrat, odjednom crvena u licu. Cupali smo se, hvatali i dzapali. Umesot da se brani, hvatala me za kurac i ljubila usnama vrelim kao furuna. Odeca je poletela sa tela i ubrzo ostadosmo goli. Drzala me za narasli kurac, stiskala ga, a ja dograbio njene mekane, pomalo ovisnute sisetine sa parom straoblanih, nabreklih bradavica, pa prosto nisam znao sta da cinim sa svim ovim slatkim mesistem u rukama. Predasmo se grehu sa odusevljenjem.

PROČITAJ JOŠ JEDNU PRIČU: Mlada sponzoruša pod svjetlima reflektora!

Klecala je i sisala mi. Dobroje to radila, malo halapljivo. Gutala je citavu stvar. uvlacila do krajnika. a pri korenu drkala sakom. Drugom je naizmenicno stezala moja jajca i dupe. mesila guzove, titrala muda. Hteo sam odmah da poludim i svisnem u tim ustima, ali umesto toga, naterao sam je da legne na krevet, razmakne noge i divio se maljavom raspicju. Balavio sam razdrljenu pizdu debelih, sirom razmaknutih usmina.

NASTAVITE ČITATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*