Dajem ti se, samo ostavi kćerku na miru!

Od tog se dogadjaja nismo razdvajali. Mic po mic. ona se navukla na moj kurac kao narkos na heroin, a ja na njeno mlado telo. Otislo je to toliko daleko da me odvela i predstavila svojim roditeljima. Otac. jedan flegmatica tip koji, mislim. nije upamtio ni kako izgledam, ali majka. tetka Lela kako sam je prozvao, prava azdaja. I to dobra azdaja. Punackih grudi. stegna, dupeta, dugih nogu od kojih se gubi pamet. garave kose. tamnog tena koze i ociju crnih kao ulaz u pakao. Izazovna, nestvarna, temperamentna, naviknuta da jase kitu (ali ne svom muzu).

Odusevila me vec na prvom susretom. i na tom istom prvom susretu omrznula. Poeco sam da sanjam o Leli, a jebao sam joj cerku sve vise i vise. Lela je cinila sve da svoje malo, nevino luce izvuce iz kandzi takvog probisveta kakav sam ja. Verovatno zato stoje vec na prvom susretu videla sa kim ima posla. Verovatno jer je pozelela da to stoVanjica voli na meni, gurne u svoja usta. picku. Poceo sam redovno da odlazim kod njih. da piljim u Lelu, da joj dajem signale ocima.

Nekih mesec dana kasnije, potisnuvsi svoju mrznju prema meni, pozvala me telefonom. -“Zelim da razgovaram sa tobom”, rekla je ledenim glasom. -“O cemu?” -“Vaznim stvarima.” -“U redu”, rekoh sa oklevanjem. Cerio sam se u telefonsku slusalicu zamisljajuci na sta ce to liciti. “Nema problema.” Dosla je. Mirisala je na skup parfem, na seks i opasnost. Njeno se zategnuto. ostro lice cinilo bogovski lepo.

NASTAVITE ČITATI NA SLJEDEĆOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*