DA LI ME ŽELI NEKO IZVESTI NA VEČERU? ODUŽIT ĆU MU SE!

Uhvatio me za sise grubo ih stiscuci dok mi ga je vadio gotovo cijelog van, a onda ga snaznim trzajevima zabijao duboko unutra.U tom trenutku netko iz publike se ohrabrio, popeo na haubu na koji sam sada bila oslonjena trbuhom i laktovima, izvadio kurac i poceo mi drkati samo nekoliko centimetara od lica. Gledala sam zbunjeno i pomalo preplaseno, ali treci me jebao sve jace i nisam imala previse prostora ni snage da se izmaknem. Drkadzija je poceo obilno svrsavati po mom licu.

Vrela ljepljiva sperma udarala me u celo, obraze, lice, ulazeci mi u oci, nosnice, usta. Nisam nista vise vidjela jer su me oci pekle od sperme. Osjetila sam da me jebac udara dlanom po guzi dok mi ga gura duboko u pickicu, uz glasno skandiranje koje je pratilo svaki pljesak njegovog dlana po mojoj guzi. Osjetila sam kako me nekoliko ruku dira po sisama, trljajuci mi i uvijajuci bradavice. Osjetila sam ponovo mlazove sperme po svom licu. Uspjela sam izvuci jednu ruku, obrisati donekle spermu sa ociju i pomalo otvoriti jedno oko.

Ispred mene stajao je novi kurac, ne bas velik i opkoljen cupavom hrpom crnih dlaka. Rigao je spermu u mlazovima po mom licu. Podigla sam malo glavu da mi ne sprica u oci. Cim je zavrsio maknuo se i prepustio mjesto novom, koje je bio puno veci od prethodnog, ali sa potpuno drugacijom idejom, gurnuo mi ga je u usta razmaknuvsi mi usnice i poceo ga lagano uvlaciti i izvlaciti iz mojih usta, u ritmu u kojem me je jebac s ledja jebao.

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*