Da li je uredu da udata žena od 42 godine radi kao konobarica?

Dan je bio vreo. Imala sam mnogo da učim, ali nisam mogla sesti na stolicu koliko me je bolela pičkica i guza. Komšija je dolazio svaki dan da me jebe i više nisam mogla izdržati taj tempo, pa sam mu pustila poruku da večeras pravimo pauzu. Istuširala sam se i sela na krevet da namažem mleko za telo.

Dok sam prstima utrljavala mleko po sisama, setila sam se njega. Nastavila sam da utljavam mleko i da mazim sise. To me je podsetilo na njegove dodire, napalila sam se žešće, osetila sam kako mi pičkica vlaži i taman sam mislila da ga ipak pozovem, predomislila sam se.

Bila sam tako razvaljena i bolelo me je između nogu i bradavice su mi bridele od uvrtanja i sisanja, tako da sam rešila da večeras odomorim, uprkos svojoj napaljenosti. Obukla sam ultra kratku top haljinicu, bez brusa i gaćica, jer je u studenskom domu bilo pakleno vruće i nisam mogla trpeti puno tkanine na sebi. Otvorila sam prozor i začuh kucanje na vratima.

Ko to može biti, niko mi se nije najavio? Otvorila sam vrata, a na vratima je bio komšija. U jednoj ruci je drzao pastu, a u drugoj vino.
– Ceo dan drkam na tebe. Nisam mogao da izdržim, morao sam doći da te malo jebem. Ali skuvao sam pastu i doneo vino, da te pre tucanja malo povratim u život.

Nasmejao se i spustio večeru na sto. Ovome se nisam nadala, ali nisam mogla odbiti. Nabrekao kurac mu se ocrtavao na farmericama i već sam ga želela. Postavili smo tanjire i seli da jedemo. Večera je bila stvarno ukusna i rashlađeno vino mi je prijalo po ovoj vrućini. Kada smo završili sa jelom, zapalio je cigaru, otkopčao je šlic i izvadio kurac.

Tražim LJUBAVNIKA za slobodnu vezu! Evo i broj mog telefona!

– Ajde sad da mi popušiš.

Poslušala sam ga i klekla ispred njega. Bio je tvrd, balavio je žestoko i ja sam ga strpala u usta. Pušila sam mu polako, lizala ga od korena do vrha, sisala glavić i mazila rukom jaja. On se prepustio i uživao. Počela sam jezikom da palacam po jajima i to ga je još više naložilo. Stavila sam jedno jaje u usta i sisala ga, zatim drugo, onda sam ih oblizivala dok sam mu rukom drkala kurac.

JOŠ HOT SLIKA I NASTAVAK PRIČE NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*