Da li je uredu da se domaće Starke 40+ oblače tako izazovno ?

Ja imam 19, mama 42, a tata 45 godina. Nisam imao na računu i upitao mamu mogu li poslati sa njenog telefona poruku ni ne dovrših rečenicu ona kako je u kuhinji radila nešto samo mi automatski bez razmišljanja odgovori može.. ja uzmem telefon i da da kliknem na novu poruku iskoči prozor stigla nova poruka, ja greškom otvorih i iskoči mi istorijat, gomila poruka neko njoj govori da je voli, a i ona njega, nalazili se, nalaziće se opet, pričaju šta će raditi jedno drugome i da ne dužim, ja se sasjekao, šta je ovo jbt, i odjednom vidim gleda me mama iz kuhinje blijeda kao krpa ja u sekundi složih neku normalnu facu reko hvala ti poslao sam.

Mene sad izjeda crv da li ja za ovo trebam reći tati. Život mojih roditelja je normalan, mislim nikad nisu imali svađu, bar ja nisam čuo, izlaze zajedno, ljudi kažu baš su skladni, nema nekih problema. Ovo bi to sve pokvarilo.

Drug mi kaže kako ja na ovo trebam zaboraviti jer nije moja stvar, kako me možda sad izjeda crv sumnje i brige ali da bi bilo još gore da kažem, da se razvedu i sl. Ja to nikad nikad nebi htio. On kaže da pretrpim, da ćutim i da ništa ne govorim. Ali kad god pogledam mamu u glavi mi te poruke ne znam šta da radim i osjećaj da tatu laže.

Oni imaju skladan odnos, bar po onome što ja vidim, znam da bi se maksimalno sjebao da ih razdvojim odnosno da znam da sam ja započeo njihov raskid.

Zanima me da li se neko našao u sličnoj situaciji i šta bi vi uradili…hvala…

JOŠ SLIKA POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI ——–>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*