Da li je uredu da me Tetka doceka ovako obučena. A tek kad je rekla da ….

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna. Sada se upustila u seksualne odnose sa svojim susedom tinejdžerom, a ne zna šta da radi pa je za savet pitala savetnicu portala The Sun, Deidre.

Kaže kako je njen muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vreme ćerke ne provode puno vremena kod kuće, oseća se kao da je zaglavila sa svojim mužem. Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi ništa da radi u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može da gleda sport na televiziji.” Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Seksaju se samo jednom u dve nedelje i to subotom, a kada je gotov jednostavno zaspi pored nje.

Nedavno se pored njih doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro. “Dečko ima lepo telo i podseća me na mog muža kada je bio mlađi. Jednog dana je ostao zaključan izvan svoje kuće i pitao me može li se istuširati kod mene, na što sam pristala. Donela sam mu sat, a on je stajao go ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga.”

Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a ćerke joj nisu kod kuće. Kaže kako je srećna, ali ne zna šta dalje da radi. Deidre joj rekla: “Ako se ovo nastavi, ne postoji srećan kraj.

Možete li da zamislite šta će vam vaše ćerke reći ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesrećni i poradite na vašem odnosu.”

Dan je bio vreo. Imala sam mnogo da učim, ali nisam mogla sesti na stolicu koliko me je bolela mačkica i guza. Komšija je dolazio svaki dan da me cepa i više nisam mogla izdržati taj tempo, pa sam mu pustila poruku da večeras pravimo pauzu. Istuširala sam se i sela na krevet da namažem mleko za telo.

Dok sam prstima utrljavala mleko po sisama, setila sam se njega. Nastavila sam da utljavam mleko i da mazim sise. To me je podsetilo na njegove dodire, napalila sam se žešće, osetila sam kako mi pičkica vlaži i taman sam mislila da ga ipak pozovem, predomislila sam se.

Bila sam tako razvaljena i bolelo me je između nogu i bradavice su mi bridele od uvrtanja i sisanja, tako da sam rešila da večeras odomorim, uprkos svojoj napaljenosti. Obukla sam ultra kratku top haljinicu, bez brusa i gaćica, jer je u studenskom domu bilo pakleno vruće i nisam mogla trpeti puno tkanine na sebi. Otvorila sam prozor i začuh kucanje na vratima. Ko to može biti, niko mi se nije najavio? Otvorila sam vrata, a na vratima je bio komšija. U jednoj ruci je drzao pastu, a u drugoj vino.
– Ceo dan drkam na tebe. Nisam mogao da izdržim, morao sam doći da te malo jebem. Ali skuvao sam pastu i doneo vino, da te pre tucanja malo povratim u život.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*