ČIK POGODITE KOJA JE MAJKA, A KOJA JE ĆERKA: Ne zna se KOJA JE BRUTALNIJA, a pazite samo ŠTA RADI MAMA (FOTO/VIDEO)

Ekskluzivno: Tatjana Fleming Smit je postala virealna na TikTok-u nakon što je objavila klipove sa svojom prelepom 45-godičnjom mamom, koja definitivno prkosi godinama, plus se oblači isto kao ona.

Nije retkost videti decu kako se ponose svojim roditeljima na društvenim mrežama, a pogotovo što su danas sve aktuelniji upravo takvi trendovi na TikToku.

Ali 17-godišnja Tatjana je definitivno postavila izuzetak, okrenuvši trend u suprotnom pravcu.

Naime mlada brineta je postala virealna na TikToku nakon što je podelila nekoliko snimaka na kojima pozira sa 45-godišnjom mamom Pandorom Fleming Smit, i to u vrlo indentičnoj odeći.

@tatianafs1 Mother daughter TikTok #mum#mom#fyp#foryou#foryoupage♬ Over Remix By Micky Weekes – Hey, I’m Kylie 💮

Dok se Tatijana ponosila svojim utegnutim strukom, u beloj krop top majici, njena majka Pandora ju je apsolutno “iskopirala”. Pa smo umesto majke i ćerke, dobili preslikane bliznakinje.

Tinejdžerka je postala virealna, nakon što je video sakupio 600.000 pregleda kao i mnogobrojne komentare zaprepašćenih korisnika.

Dobivši mnogo više komentara od svoje ćerke, Panora je priznala da joj zapravo takva količina pažnje vrlo prija.

Da li to znači da se kod Tatijane može stvoriti zavist prema rođenoj majci?

Pošto je ona inspiracija svojoj majci za stil oblačenja, Tatijana je progovorila o tome kako neretko dolazi do manjih sukoba kao i nerviranja, ali joj ipak sve bude oprošteno zbog tolike količine popularnosti koju dobija samo zbog majke.

ČITAJTE I GLEDAJTE JOŠ, NA NAREDNOJ STRANICI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*