Bračna ponuda: ” Zovem se Admira, imam 31 godinu i TRAŽIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA BRAK ”

Bračna ponuda: Admira traži ozbiljnog muškarca za brak

–  Zdravo, moje ime je Admira. Imam trideset i jednu godinu, a rođena sam u Zenici. Trenutno živim u Tarčinu, kod Sarajeva sa majkom i sestrom u našoj kući. Radim za jednu privatnu firmu, a radnim vremenom nisam zadovoljna, ustajem u šest sati ujutro jer je moja kancelarija u centru Sarajeva pa mi treba oko četrdeset minuta da dođem do posla ( u zavisnosti od gustine saobračaja) , a kući dolazim nekad i u osam sati navečer pa budem vrlo umorna. Moja majka ne radi, u penziji je, pa svoje vrijeme iskoristi pozitivno u obrađivanju vrta i oko peradi. Sestra ide u srednju školu i planira ići na studij i ja jednostavno želim svojoj sestri pružiti maksimalnu podršku jer majka nije u mogućnosti.

Enida, 27 godina: ” Slobodna sam, ŽELIM DA SE UDAM. Javi mi se da razmjenimo brojeve”

Mnogi od vas će reći zašto ne nađem sebi nekoga jer je ”pun grad slobodnih muškaraca”. Pa da vam kažem – nije baš to tako. Većina mojih vršnjaka je ili otišlo, ili se oženilo ili neće da se ženi. Ja razumijem svakog od ovih tipova jer je današnje vrijeme jako loše za zajednički život i formiranje porodice. Mnogi neće obaveza jer im finansijska situacija nije stabilna. Ljudi napuštaju zemlju u potrazi za boljim životom i bolje plaćenim poslovima itd

S druge strane, nemam vremena, da vam iskreno kažem za one društvene mreže. Ne sjećam se kad sam ušla na neki od profila da vidim poštu. Nisam imala priliku dosad bar da nađem nekoga za sebe. Mnogo je lažnih profila, a i ovi koji sus tvarni nekako odmah traže priliku da zavedu ženu. Nisam za neozbiljne opcije.  Znam da veza mora početi upoznavanjema pa onda vremenom prelazi u nešto više i više… Ili prestaje.  Ne bih da se upuštam u neke rizike pa je ovo definitivno najjednostavniji način.

Molim sve ozbiljne muškarce, koji su isključivo slobodni i zainteresovani za ozbiljne stvari, neka mi se jave na oglas. Ovo radim (kao i većina članica) kako bih se zaštitila od nepoželjnih i uznemirujućih poruka, a i naravno radi zaštite ličnih podataka.

Napominjem da je oglas samo za one koje zanima bračna ponuda ili ozbiljna veza. Stop neozbiljni! 

NASTAVITE ČITATI OGLASE KLIKOM NA SLIKU ISPOD ——>

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)