BEZ MUŠKARCA SAM VEĆ DUŽE VRIJEME! KONTAKTIRAJ ME!

Monika Huld (37), Šveđanka koja živi u SAD-u, veruje da neobičan sporazum održava njen brak čvrstim i tvrdi da je to poboljšalo njihov seksualni život.

Ona kaže da veruje u ulogu “tradicionalne žene” kod kuće i dodaje:

– Uvek sam znala da je moj muž zainteresovan za trojku, ali nikada nismo seli i razgovarali o tome da to zaista uradimo.

Monika, u stvari, oduvek ima problem sa libidom, odnosno, nema dovoljno veliku želju za seksom.

Ona smatra da je sve počelo u detinjstvu.

– U Švedskoj ljudi ne govore o tome. Takođe, odgajana sam kao katolkinja, tako da je seks bio tabu tema kod kuće. Nije mi čak bilo dozvoljeno ni da izlazim sa dečacima – priča ona.

Monika se osvrnula i na uzrok svog problema:

– Ranije sam sam radila kao striptizeta i to me je učinilo sve manje zainteresovanom za seks. Bila sam sa muškarcima tokom cele radne nedelje, buljili su u mene i morala sam stalno da budem fina i ljubazna prema njima, i posle toga sam se osećala prilično jadno. To je zaista umanjilo moje raspoloženje i kada bih stigla kući, ne bih imala volju za seksom, niti sam želela da me muž dodiruje. To očigledno nije bilo dobro za naš seksualni život ili vezu – iskrena je Monika.

Par se mučio zbog Monikinog posla, ali ona je dala otkaz i pridružila se “OnlyFans” platformi, što je pomoglo da se malo pojača njen seksualni nagon.

U NASTAVKU SLIKE KOJE ĆE VAM POPRAVITI DAN ——->

NA SLJEDEĆOJ STRANICI POGLEDAJTE JOŠ FOTOGRAFIJA, NEĆETE SE POKAJATI ——>

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*