AUTOPRAONA “MARE I ANE”! Pranje košta 10 eura, ali isplati se!

Dvije djevojke Marija i Ana odlučile su da otvore autopraonu. Kako one kažu završile su fakultete ali nema se posla u struci, a ono i sto se nudi to je za dzaba. plate nisu vece od 350 km sa diplomom, a to se njima ne isplati. Posto imaju dobre atribute (sise) odlucile su da otvore praonu. Stavile su jako visoku cjenu 10 eura po pranju ali musterija ima da ne mogu stic sve same. Dnevno operu preko 75 automobila. Kako kazu odlicno im ide. diplome od fakulteta su uokvirile i postavile u autopraoni. Marija je inzinjer elektrotehnike a Ana je  Doktor nauka. Medutim sise im donose vise para neko mozak.

U jednoj studiji u Londonu u kojoj je učestvovalo više od 6 hiljada muškaraca ustanovljeno je da najviše plaćaju za seks singl muškarci između 25 i 34 godine.

Muškarci danas, zbog ubrzanog tempa života plaćaju seksualnim radncama jer ne žele vezu ili za nju nemaju vremena.

A tu je još jedan razlog.

Neki muškarci plaćaju za seks kako bi izgubili nevinost, a to rade i žene, verovali ili ne.

Drugi žele da ostvare svoj fetiš ili da probaju nešto škakljivo što ne mogu da ostvare sa partnerom.

Seksualna terapeutkinja Trejsi Koks pitala je ljude zašto plaćaju za seks i dobila je odgovore koje nije očekivala.

4 muškaraca i jedna žena otkrili su joj zašto su plaćali za seks.

Prilika za seks sa prelepom ženom koja je mlađa od mene

– Jednom nedeljno sam posećivao seksualnu radnicu tokom 15 godina. To sam radio samo zato što sam imao priliku da imam sjajan seks sa prelepom devojkom koja je upola mlađa od mene. Nevinost sam izgubio sa suprugom i bio sam joj veran 20 godina pa nisam imao seksualno iskustvo sa drugom ženom. Nakon što sam saznao za njenu aferu i kada je izgubila interesovanje za seks, odlučio sam i da ja malo eksperimentišem – bio je odgovor prvog muškarca.

NASTAVAK JE NA NAREDNOJ STRANICI ——->

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*