KAKO VOLIŠ “FINO ILI GRUBO”? ZA 30 EURA DOBIJEŠ SVE!

U jednom trenutku shvatila je sto se desava pa me uzela za ruku i odvukla na podij. Pokusavala je razgovarati samnom, ali je glazba bila preglasna, a ja prepijana, pa je odustala. Plesale smo na podiju, a ja sam nastavila svoju igru, izazivajuci decke izazovnim pokretima, vrteci guzom i svime ostalime prema njihovom separeu. Gledali su gladno, bilo je potpuno jasno sto radim.

Vesna je u jednom trenutku stala, povukla me na sebe, a ja sam joj se okrenula ledjima, privila se uz nju guzom i pocela izazovno plesati na sto su decki poludili. Odgurnula me lagano i okrenula, pokusavsi razgovarati samnom, a ja sam je jednom rukom uhvatila za guzu i privila uz sebe, drugom joj rukom uhvatila sisu preko haljine i socno ju pozvalila posred usta. Bila su sirom otvorena od soka, pa sam joj uspjela jezik ugurati zvaleci je nasred podija nekoliko sekundi. Oporavila se od soka, odgurnula me i viknula:

– Ti nisi normalna, pijana si, idemo van!

– Ti mozes, ja cu se ionako poseviti sa onom trojicom. – odgovorila sam nastavivsi izazovno plesati i izvijati cijelo tijelo na podiju.

– Sto ti je, Niki, sto se desava??? – bila je vidno uzrujana. – Molim te, saberi se! Idemo van, treba ti malo zraka, previse si popila!

NASTAVITE ČITATI NA NAREDNOJ STRANICI ——>

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*